Hallmark ECard Tech Support Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Trojan
 

Hallmark eCard er en fornøjelig tjeneste, der producerer masser af underholdende eKort. Der er eKort til næsten enhver helligdag, og du kan nemt sende dem til en ven og få vedkommende til at smile, selvom I befinder jer langt fra hinanden. Hallmark eCard Tech Support pop-up, som vi vil analysere i denne artikel, har på ingen måde tilknytning til Hallmarks lovlige facilitet. Popup ’en er skabt af såkaldte rogue programmører, som prøver på at forvirre dig med et navn på et velkendt firma. Dette svindelnummer udvikles af en trojansk virus, som med held baner sig vej ind i din enhed og laver ravage. I første omgang vil den aktive trojanske virus optage din skærm med en besked, som har med Hallmark at gøre. Brugerne er nødt til at modstå denne Hallmark eCard Tech Support pop-up og betvivle dens følgende aktiviteter.

Om Hallmark eCard Tech Support pop-up

Hallmark eCard Tech Support pop-up indeholder en besked, der fortæller folk, at deres eKort er udløbet. Der kommer ingen forklaring på eller beskrivelse af den ihærdige besked. Der er ingen grund til rent faktisk at gøre noget ved denne latterlige påstand, eftersom den ikke udspringer fra en gyldig kilde. Ikke desto mindre har Hallmark eCard Tech Support pop-up et formål, og du vil ikke bryde dig om det. Alt imens du er forundret over denne besked, vil den trojanske virus gå i gang med en anden medvirkende aktivitet. Den vil gøre de nødvendige forberedelser for at kunne lancere beskeden om teknisk support. Virussen vil også påvirke dine Windows registreringsdatabasenøgler, så den ikke har problemer med at køre uset i baggrunden.

Efter at du har modtaget Hallmark eCard Tech Support pop-up, vil du måske tro, at det blot var et midlertidigt kaos, og at alt er vendt tilbage til normal. Men situationen er en anden. Den trojanske virus venter tålmodigt på, at du genstarter din computer og går i gang med din daglige søgning. Dernæst, uden advarsel, vil en presserende besked dukke op og kort hævde: “Compromised Windows Security”. Dette kan gøre din computer langsommere, men vigtigere endnu, det kan få dig til at ringe til den gratis hjælpelinje. Man skulle tro, at nummeret (855) 518-8366 tilhører pålidelige Microsoft-teknikere, eftersom man kan se Microsoft-logoet i beskeden. Men ligesom Hallmark har Microsoft ikke noget at gøre med denne advarsel fra ”teknisk support”.

Heldigvis er der ingen grund til at kontakte det omtalte nummer. Sikkerhedsforskere har fundet et smart trick til at undslippe dette svindelnummer – du skal blot indtaste en specifik talkombination, og infektionen vil destrueres. I afsnittet ”Response Code” skal du indtaste 642358497351 og fortsætte til næste punkt. Det skulle være løsningen på dine problemer med denne trojanske virus. Selvom løsningen skulle være mere besværlig end som så, er det ikke en god ide at ringe på det føromtalte telefonnummer.

Således distribueres Hallmark eCard Tech Support pop-up

Hallmark eCard Tech Support pop-up vises på grund af en infektion med en trojansk virus. Og den kan være trængt ind i dit computersystem som følge af uopmærksomhed og naiv søgning. Trojanske virusser skjuler sig ofte bag almindelige programmer eller eksekverbare. Derfor er det nemt at lade sig narre og downloade noget andet end det, der blev reklameret for. Du skal kun downloade software og filer, der kommer fra anerkendte kilder. Hvis du tilfældigt downloader programmer uden at være forsigtig, kan du komme til at invitere en trojansk virus eller anden virus ind i dit computersystem. Endvidere skal du ikke besøge umoralske domæner, som automatisk kan placere malware i enheden. Den slags websider leverer ofte en eller anden form for ulovligt, pornografisk eller på anden måde uacceptabelt materiale.

Hvis du gerne vil fortsætte med at have et velfungerende computersystem, bør det være omfattet et opdateret anti-malwareprogram, som prioriterer systemets sikkerhed. Reimage og Spyhunter vil ikke skuffe dig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Hallmark eCard Tech Support pop-up

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hallmark ECard Tech Support Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Hallmark eCard Tech Support pop-up skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 8, 2016 07:30, december 8, 2016 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *