Hola Search - Hvordan fjernes det?

Hola Search er en browser hijacker, der kan blive føjet til Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox browseren. Denne applikation trænger ind i computeren, efter at du har downloadet software fra internettet, idet den som regel er bundtet med gratis applikationer. Værktøjslinjen ændrer din startside, standard søgemaskine samt ny fane side til Holasearch.com. Det nye søgeværktøj har stort set det samme layout som enhver anden søgemaskine. Det tilbyder internet, billeder, videoer, nyhedssøgning, genveje til Gmail, Google kalender og Yahoo! maps. Dog er der ikke mange der ved, at udviklerne af programmet tjener penge på at vise annoncer. Disse annoncer behøver nødvendigvis ikke at være pop-up annoncer. De kan være blandet sammen med dine søgeresultater, og du kan aldrig vide, om du klikker på et link, der har relevans for din søgning, eller om det er slagsfremmende.

Selvom programmet ikke direkte skader dit system, kan det omdirigere dig til ondsindede hjemmesider via de viste annoncer, eller det kan narre dig til at klikke på et inficeret link, som vises i dine søgeresultater. Det værste ved Hola Search er, at det trænger ind i computeren uden computerbrugerens samtykke. Programmet er som regel bundtet med freeware, og det er ikke altid lige at du bemærker det, når det bliver installeret i din maskine. Hvis du vælger en brugerdefineret installation, vil du sandsynligvis være i stand til at undgå at installere Hola Search. Det eneste du behøver at gøre er at fravælge alle indstillinger, der installerer ekstra programmer, som du ikke kender.

holasearch-com-2-viruses

Du skal ligeledes vide, at værktøjslinjen benytter cookies samt andre sporende metoder, så det kan overvåge dine søgevaner. Disse oplysninger bliver brugt til markedsføring. Tredjeparter skaber som regel den slags applikationer og bundter dem med gratis software for at tjene penge på deres produkter. Vi anbefaler på det kraftigste at fjerne Hola Search, hvis du allerede har opdaget denne applikation i din computer.

Gå til Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstaller Program” i Programområdet. Gå programlisten igennem efter alt, der har relation til Hola Search eller Hola Hola værktøjslinje og klik på Afinstaller/rediger knappen ved siden af det. Sørg for, at der ikke er installeret noget program, der fryser browserindstillingerne, såsom BrowserProtect (Reimage, Spyhunter eller adwcleaner kan hjælpe med at finde disse parasitter).

Følg instrukserne nedenfor i overensstemmelse med hvilken browser, du benytter.

I IE:

  • Åbn IE og gå til ”Værktøjer” → ”Administrer Tilføjelser”.
  • Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har forbindelse til Hola Search.
  • Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før, og gør den til din standard søgeudbyder. Du kan derudover vælge ”Web Søgning”, klik ”Deaktiver forslag”, for at deaktivere det.
  • Gå til ”Værktøjer” → ”Internet Indstillinger” og vælg ”Generelt/Søg”. Klik ”Brug standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK” for at gemme ændringerne.

I Mozilla Firefox:

  • Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjer” → ”Tilføjelser”.
  • Vælg ”Udvidelser” → Hola Search og klik ”Afinstaller”.
  • Gå til ”Værktøjer” → ”Indstillinger”. Nulstil opstartssiden eller lav den om til google.com.

I Google Chrome:

  • Klik på ikonet ”Tilpas og kontroller Google Chrome”, vælg ”Indstillinger”.
  • Vælg ”Søg” Indstilling og udskift Google Chrome startside med google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner”
  • Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

Til slut skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Reimage, Spyhunter. Og glem ikke at opgradere det til den seneste version, før du udfører en systemscanning.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hola Search, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-hola-search

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *