Huge Rebates - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Huge Rebates virker som et lovende værktøj, som alle umiddelbart kunne tænke sig at få fingrene i. Men det er et helt forkert billede og du skal ikke have tillid til det. Nye undersøgelser foretaget af it-sikkerhedseksperter har vist, at denne applikation burde kategoriseres som adware.

Hvis din computer bliver inficeret med Huge Rebates, vil du kunne bemærke annoncer med slogans, såsom ”Ads by Huge Rebates” eller ”Brought to you by Huge Rebates”. Så hvis du har lagt mærke til denne forekomst, er det et klart tegn på, at du bør rense din computer for virusser.

Der findes to meget populære måder at fjerne Huge Rebates på, nemlig manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge. Hvis du foretrækker at fjerne Huge Rebates automatisk, skal du blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer med det. Programmet skulle kunne finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du hellere vil fjerne Huge Rebates manuelt, har vi lige det, du skal bruge. I slutningen af denne artikel kan du finde vores trin-for-trin Huge Rebates manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Huge Rebates og dets specifikke funktioner.

Om Huge Rebates adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller endda Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Efter installation, vil Huge Rebates oversvømme alle disse browsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller nyt vindue med en annonce.

Vi kan ikke råde dig til at klikke på annoncer, der vises af Huge Rebates (selvom de virker ekstremt attraktive), for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere og scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du fosøger at købe noget på en af de sider.

Huge Rebates er som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google eller Facebook ads, anvender de adware lige som dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Når det så er sagt, hvis du beholder Huge Rebates i dit system, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Huge Rebates adware

Huge Rebates kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en media player eller download manager, kan Huge Rebates være bundtet med det og således hemmeligt trænge ind i dit system. Hvis du gerne vil undgå infektioner lige som denne, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og du skal altid beskytte din computer med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Huge Rebates

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Huge Rebates, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Huge Rebates Ads

Sådan fjernes Huge Rebates ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Huge Rebates installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Huge Rebates
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Huge Rebates fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Huge Rebates samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Huge Rebates, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Huge Rebates fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Huge Rebates. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Huge Rebates eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Huge Rebates, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Huge Rebates fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Huge Rebates samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Huge Rebates, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Huge Rebates fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Huge Rebates fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Huge Rebates. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Huge Rebates, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Huge Rebates fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 18, 2015 09:50, november 18, 2015 09:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *