ILivid - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

iLivid er endnu en browser værktøjslinje, der kan installeres i de fleste browsere. Den omdirigerer computerbrugere til iLivid.com, uanset hvilken hjemmeside, de ville besøge. ILivid ændrer dine browserindstillinger, den udvider din bogmærkeliste med diverse ukendte hjemmesider, som du aldrig har føjet til dine favoritter, og den ændrer din startside til iLivid.com. Det sker ikke kun uden brugerens samtykke, hvilket er virkelig irriterende, men det fører også til mere alvorlige problemer.

I bund og grund forsøger iLivid at indsamle oplysninger om din aktivitet på internettet, og sender det til forskellige marketing virksomheder, der har brug for disse data med henblik på markedsføring samt deres personlige grunde, eller direkte til computer hackere, som senere hen kan forsøge at få penge ved at bruge dine kodeord, bankkontooplysninger osv. Som du kan se, er det en krænkelse af dit privatliv, og af den grund skal iLivid redirect fjernes. Det er desværre ikke så nemt at fjerne iLivid, som du først skulle tro. De fleste værktøjslinjer kan fjernes ved hjælp af værktøjet til afinstallation, der følger med under installationen. Så det eneste du behøver at gøre er at gå til Kontrolpanel og fjerne det uønskede program fra programlisten. Men problemet er imidlertid, at iLivid værktøjslinjen ændrer søgeudbyderindstillingerne, som ikke fjernes gennem afinstallationsprocessen. Og i nogle software bundter, fungerer afinstallationsprogrammet slet ikke ordentligt. Det giver PC brugeren en hel del hovedpine.

ILivid virus trænger ind i systemet via diverse hjemmesider til deling af filer, såsom Rapidshare.com, eller det kan følge med andet software. Hvis du for nyligt har bemærket, at du bliver omdirigeret til iLivid.com, skal du sørge for omgående at fjerne iLivid fra dit system. Scan dit system med et anerkendt anti-spyware værktøj, for eksempel spyhunter eller Reimage som standard. Du bør ligeledes ændre din søgeudbyder til den, du brugte før du blev inficeret med denne generende applikation. Du er nok nødt til at udskifte søgeudbyderne manuelt bagefter.

ilivid-com-2-viruses

Automatiske fjernelsesværktøjer til ILivid

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ILivid, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel ILivid fjernelse

 
Processer:
Registre:
 

ILivid skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 1, 2015 09:02, juni 30, 2017 10:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *