Inbox Toolbar - Hvordan fjernes det?

Inbox Toolbar

Inbox Toolbar (drevet af Infospace/Inspesearch) er en browser hijacker, som skaber mange problemer for tilfældige computerbrugere. Programmet distribueres sammen med PC Fix Speed og forskellige lignende renseprogrammer til registreringsdatabasen, hvilke ikke oplyser ordentlig om dens installation. Applikationen tilføjer en ny værktøjslinje og nogle ikoner for hurtig adgang til vejrudsigt, Wikipedia eller andre websider, lige så snart du har åbnet din browser. Endvidere ændrer den din startside, standard søgeudbyder samt tilbyder en oversættelsesfunktion. Den vil også udskifte søgefeltet med ét, der understøttes af Infospace.

Inbox Toolbar reklamerer for forskellige kommercielle websider, som tilhører dens partnere. Den omfatter disse sider i dine søgeresultater, hver gang du indtaster en søgeforespørgsel på internettet. Hver gang der klikkes på de sider, vil udviklerne af Inbox Toolbar tjene penge. Imidlertid giver det store problemer for computerbrugerne med de inficerede browsere. Alle modifikationer bliver gjort uden din tilladelse, og de ændrer fuldstændig din søgning, desværre på en negativ måde. Det er ikke alene irriterende at få nogle funktioner, som du ikke har bedt om. Hvis du klikker på nogle usikre links, kan din computer blive inficeret med malware eller andre trusler.

Du skal være meget forsigtig, når du downloader nyt software på din PC. Det er blevet meget almindeligt at tilføje ekstra værktøjer til installationsprogrammet i mange gratis programmer. Du skal derfor altid læse Vilkår og Betingelser, inden du bringer nye applikationer ind på din computer, og du skal være mere omhyggelig med deres installationspunkter. Du er som regel nødt til at fravælge flere afkrydsningsfelter, for at du kan undgå installationen af uønskede programmer.

Fjern Inbox Toolbar, så snart du bemærker den i din browser. Først og fremmest skal du afinstallere den fra programlisten i Kontrolpanelet, og derefter skal du scanne din pc med Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes for at slippe af med andre adwareprogrammer. For at nulstille søgekapringen skal du gøre følgende:

Sådan fjerner man Inbox Toolbar fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgefeltet.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Inbox Toolbar fra listen.

Sådan fjerner man Inbox Toolbar fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) -> Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjerner man Inbox Toolbar fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” på adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med et anti-malwareprogram er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjerner man Inbox Toolbar fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane’ (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din Ny Fane side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge Omdirigering af Ny Fane udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Inbox Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-inbox-toolbar

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *