Search.installmac.com - Hvordan fjernes det?

Search.installmac.com

Search.installmac.com er en browser hijacker, som angriber Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari browserne. Det er en særlig søgemaskine, der har relation til Genieo Search browser hijacker, hvilken ligeledes angriber PC’er. Search.installmac.com sigter hovedsageligt efter Mac computere. Programmet kategoriseres som et potentielt uønsket program på grund af de metoder, det benytter til infiltration samt andre aktiviteter i de inficerede computere.

Search.installmac.com installeres i computersystemet ved at følge med andre programmer, såsom videoafspillere, PDF creators og så videre. Nogle gange kan brugerne downloade det, fordi de tror, at det er et nyttigt software. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det browserindstillingerne, og erstatter den tidligere startside og standard søgeudbyder. Hvis du forsøger at foretage en søgning, vil du bemærke, at Search.installmac.com inkluderer tonsvis af sponsorerede links i resultatlisten samt viser en lang række annoncer.

Formålet med Search.installmac.com er at reklamere for diverse hjemmesider ved at omdirigere til dem, når brugerne søger på internettet. Programmet forsøger at øge deres trafik. Desuden kan applikationen indsamle oplysninger om dine søgevaner, og bruge dem til forskellige formål, hovedsageligt markedsføring. Denne browser hijacker kan ligeledes få adgang til dine private data.

Du skal fjerne Search.installmac.com, så snart du opdager den i din computer. Og du skal ændre dine søgeudbydere samt startside manuelt i den browser, som er inficeret. Følg vejledningen herunder alt efter hvilken browser, der er inficeret.

I Safari:

 1. Klik på forstørrelsesglasset øverst i venstre hjørne på søgelinjen. Vælg Google.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Åbn siden Ny fane’ (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Installmac, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *