Interpol Department of Cybercrime virus - Hvordan fjernes det?

Interpol Department of Cybercrime virus

Interpol Department of Cybercrime virus er en generende Ransomware, der blokerer PC’en. Den hører til Politi virus ransomware, også kendt for at imitere lovinstitutioner (i dette tilfælde Interpol). Dette gøres, for at tvinge folk til at betale en bøde på op til 200 dollars, ved brug af forudbetalte kort såsom UKash, PaySafeCard og (i USA) Moneypak, for en formodentlig lovovertrædelse. Som følge af den måde forudbetalte kort fungerer, er det umuligt at få de penge tilbage, som er betalt til Interpol Department of Cybercrime ransomware. Derfor er det bedre helt at undgå denne parasit eller blive fri for den ved hjælp af andre metoder. Nogle versioner af disse ransomware er virkelig dårligt skrevet og kalder dem selv for ”Interpol Department of Cibercrime” i stedet for Cybercrime. Dette viser mangel på opmærksomhed for detaljerne.

Interpol Department of Cybercrime spredes ved brug af exploit sider, spam meddelelser og Trojaner, der er skjult i filerne på forskellige lyssky sider. Som regel kan disse filer ret hurtigt registreres af antivirusprogrammer, og PC kørende AVs er beskyttet mod den slags spam. Indimellem fejler imidlertid din beskyttelse og ransomwaren blokerer dig fuldstændigt. Interpol Department of Cybercrime malware er dog ikke så original og vil vise omtrent den samme meddelelse, for at skræmme dig:

Din PC er blokeret som følge af mindst éen af årsagerne angivet herunder. Du har krænket lovgivningen for Ophavsrettigheder og Beslægtede rettigheder (Video, Musik, Software) og har illegalt brugt eller fordelt ophavsretsligt beskyttet indhold, og dermed overtrådt Artikel 128 i straffeloven for Verdensinstituttet for cyberkriminalitet. Som betingelse stiller straffelovens Artikel 128 en bøde på 2 til 5 hundrede mindstelønninger eller fængselsstraf i 2 til 8 år…

Det er indlysende, at der ikke findes nogen global straffelov gældende for hele verden. Og generelt vil politiet tage personlig kontakt til dig, hvis du skulle have overtrådt loven. Derfor skal du aldrig betale lovinstitutioner ved at bruge et forudbetalt kort, for ellers vil du finansiere udviklingen af fremtidige versioner af Interpol Department of Cybercrime virus og lignende virus.

Følg disse instrukser, for at fjerne Interpol Department of Cybercrime ransomware:

    1. Genstart og tryk på F8. Vælg Fejlsikret tilstand.

2a. Hvis malwaren ikke indlæses, så kør MSConfig og deaktivér alt indkommende opstart. Genstart normalt. Fortsæt til trin 5.

3a. Hvis malwaren indlæses, genstart i fejlsikret tilstand med kommandopromt.

  1. Kør Regedit og søg efter Winlogon.
  2. Der vil være Shell variabel under korrekt Winlogon, hvilket enten referer til explorer.exe (lad den være urørt), explorer.exe og noget andet (forlad explorer.exe), Noget fra applikationsdata (skift til explorer.exe) eller noget andet (lad det være urørt).
  3. Når du finder Interpol Department of Cyberspace virus fil navnet (noget fra Applikationsdata), søg efter det i Registreringsdatabasen og fjern det.
  4. Luk Regedit, tast Shutdown –r –t 0.
  5. Vigtigt: Skan med anti malware programmer såsom Reimage, Spyhunter, Hitman eller Malwarebytes Anti-Malware, for at bekræfte, at din PC er fuldstændig ryddet og ingen yderligere infektion er til stede.

Skulle noget mislykkes, se linket herunder, eller få hjælp på telefon +1-888-334-2444.

Video guide til Interpol Department of Cybercrime virus

Også kendt som:

Interpol Trojan, Cybercrime Trojan, Cybercrime virus

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Interpol Department Of Cybercrime Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-interpol-department-of-cybercrime-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *