IWebar - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

iWebar er et adwareprogram, der bliver installeret i computeren uden godkendelse fra brugeren. Applikationen præsenteres som et fremragende værktøj, der forbedrer din søgning, på den måde at du med færre klik og søgninger kan finde hvad du søger efter. Det er imidlertid ikke så nyttigt, som det hævder at være. iWebar klassificeres rent faktisk som en skadelig adware, der forstyrrer dit arbejde i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Applikationen bliver normalt installeret sammen med diverse freeware, for eksempel videoafspillere, PDF creators, download managers, og så videre. Nogle programmer, som inkluderer bundtningen af iWebar er DVDXPlayer 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1, Youtube Downloader HD, osv. For at beskytte din computer fra at downloade denne adware, er du nødt til at være mere opmærksom på dine downloads. Du kan komme til at godkende tilføjelsen af iWebar, hvis du bare går igennem installationspunkterne uden at læse, hvad de informerer om. Du skal altid fravælge valgmuligheder, der oplyser om ekstra ukendte downloads.

Hvis din computer allerede er inficeret med iWebar, vil du bemærke dens aktivitet, hver gang du surfer på internettet. Programmet viser konstant annoncer, der tilbyder at skaffe kuponer eller rabatter på dine online køb. De beskeder dukker tit op på e-handel hjemmesider, såsom Amazon, eBay, Walmart, osv., idet det øger chancerne for, at brugerne vil klikke på dem. Hver annonce af iWebar indeholder et sponsoreret link, og hvis du klikker på det, vil du skabe profit for udviklerne.

Idet en konstant strøm af pop-ups er yderst forstyrrende, og at du kan ende med at besøge skadelige hjemmesider, når du klikker på dem, anbefales det at fjerne iWebar fra din computer, ligeså snart du opdager det. Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan det gøres.

Manuel fjernelse af iWebar

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne iWebars hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter iWebar og/eller andre relaterede programmer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af iWebar fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til iWebar samt andre plugins, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk ”Valgmuligheder”.

Fjernelse af iWebar fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem ”Udvidelser og Tilføjelser” listen, fjern alt, der har relation til iWebar samt dem, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af iWebar fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, der har relation til iWebar. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit gå til chrome://settings, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til iWebar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom IWebar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

iWebar skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 21, 2014 10:52, november 21, 2014 10:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *