JollyWallet - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

JollyWallet er endnu et adwareprogram, som viser kuponer på din computer, mens du surfer på internettet. Specielle tilbud og rabatter dukker op, når du besøger websider, såsom eBay.com, facebook.com, amazon.com med flere. Pogrammet lover, at du kan få penge tilbage samt rabatter i tusindvis af online butikker. Desværre er JollyWallet kendt for at trænge ind i computersystemet på en urimelig måde. Så det er ikke overraskende, at det anses for at være et uønsket program.

Applikationen trænger for det meste ind i computersystemet ved at være bundtet med andet software, som regel gratis programmer, man downloader fra internettet. Idet computerbrugere i de fleste tilfælde kommer til at installere programmer automatisk uden at læse samtlige installationspunkter, udnytter udviklere af lignende programmer dette for at kunne distribuere deres produkt på en unfair måde. Dette smuthul bliver også brugt af JollyWallet, så det kan blive installeret i tilfældige computersystemer, idet det bliver markeret til at blive tilføjet som standard. Du kan dog undgå det, hvis du er opmærksom på alle punkterne i installationen samt vælger en brugerdefineret installation. Dermed kan du styre hvilke ekstra applikationer, du har lyst til at få installeret, blot ved at du fravælger fluebenene ved de andre uønskede programmer.

Hvis du ikke har installeret JollyWallet med vilje, skal du slette det fra dit system med det samme. For det første er det meget generende at modtage en bunke meddelelser, når du er i gang med at søge, og konstant blive omdirigeret til uønskede websider. For det andet er den slags programmer tilbøjelige til at spore din søgehistorik, indsamle den information og derefter anvende den til annoncer. Derudover kan din computer blive inficeret med mere farlige malwareprogrammer, hvis du bliver omdirigeret til kompromitterede websider eller klikker på inficerede links. Du skal fjerne JollyWallet fra dit system, så du kan undgå alle disse følger.

Åbn dit Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og fjern alt, der kan have forbindelse med JollyWallet. Derefter skal du scanne din computer med et antivirus program, såsom Spyhunter, hvilket vil sørge for, at alle uønskede programmer automatisk bliver fjernet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til JollyWallet

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom JollyWallet, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel JollyWallet fjernelse

 
Processer:
 

JollyWallet skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 12, 2016 09:47, maj 12, 2016 09:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *