KeepVid Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

KeepVid virus er et skadeligt program, der tilbyder at downloade videoer fra mange hjemmesider, såsom Youtube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, Flickr, Google Video, Metacafe, MySpace, TED Vimeo osv. helt gratis. Selvom det i flere år var helt ufarligt at benytte Keepvid.com til at downloade videoer, har brugere på det seneste bemærket, at programmet ændrer nogle Internet browserindstillinger uden deres samtykke, og det kan inkludere ekstra downloads, som kan udsætte din computer for en større risiko for at blive inficeret.

KeepVid virus kan blive installeret i computere på flere måder. Det kan blive downloadet fra den officielle hjemmeside eller distribueret af tredjeparternes hjemmesider. Men for det meste klager brugere over, at applikationen lige pludselig er dukket op. Det betyder som regel, at KeepVid virus fulgte med diverse freeware, shareware, torrents osv., uden at der var klar oplysning om det.

Når programmet først er inde i systemet, opfører det sig som en browser hijacker, og tager kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome browser. Det kan ændre din startside og standard søgeudbyder til keepvid.com, search.keepvid.com og nogle andre domæner. Det sætter ligeledes irriterende omdirigeringer i gang, og benytter urimelige teknikker, for at kunne distribuere andet software til computere, hvilket kan skabe endnu flere problemer samt kompromittere beskyttelsen af din PC.


keepvid-com-2-viruses

Hold dig langt væk fra KeepVid virus. Vær opmærksom på, at du kan undgå det, hvis du er mere opmærksom på dine downloads fra internettet. Læs Vilkår og Betingelser, før du godkender nye programmer. Du skal ligeledes altid vælge en Brugerdefineret installation, så du har styr på ekstra downloads, og kan afvise alle ukendte værktøjer. Hvis en af dine browsere allerede er blevet ramt, skal du fjerne KeepVid virus hurtigst muligt.

Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen, og fjern KeepVid derfra samt alt, der har forbindelse til det. Det anbefales ligeledes at afinstallere ALLE programmer, der blev tilføjet den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes KeepVid virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern keepvid.com, search.keepvid.com og alt relateret fra listen.

Sådan fjernes KeepVid virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes KeepVid virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes KeepVid virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner keepvid.com, search.keepvid.com eller relaterede sider ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet keepvid.com, search.keepvid.com samt alt relateret dele fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til KeepVid virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom KeepVid Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

KeepVid virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 18, 2014 09:58, august 4, 2017 14:29
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *