Koobface - Hvordan Fjernes Det?

 

Koobface ormen er en farlig infektion, der spredes via profiler på forskellige sociale netværk. Nogle sikkerhedsværktøjer sporer den som Boface, W32/Koobface eller W32.Koobface. Den distribueres som regel på Facebook og MySpace hjemmesiderne.

Koobface aktiverer kun sin ondsindede last, hvis den finder cookies fra sociale netværk på en computer. Hvis den ikke kan finde spor af MySpace, Facebook eller andet netværk, sletter Koobface simpelthen sig selv. Hvis den finder pågældende cookies, indlæser den ”Error installing Codec. Please contact support” pop-op meddelelsen, som fuldstændig ligner Windows fejlmeddelelser. Koobface distraherer på den måde folk fra det virkelige problem.

Koobface ormen sætter links på brugerens sociale netværksprofil, hvilke linker til hjemmesider, der er inficerede med den samme orm. Koobface præsenteres som et video codec på de hjemmesider, så alle, der klikker på linkene på den inficerede profil, risikerer ligeledes at blive inficeret.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Koobface

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Koobface, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Koobface fjernelse

 
Processer:
Dll:
Registre:
       
 

Om forfatteren

 
marts 17, 2016 11:28, marts 17, 2016 11:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *