Krab Web - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

krab Web kan ved første øjekast se ud som en nyttig applikation, men det er blot endnu et ondsindet værktøj, som du ikke bør have installeret på din computer. Når det først er inde i systemet, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Din PC kan på den måde blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge. Hvis du har bemærket annoncer, der er markeret med tekst såsom ”Ads by Krab Web” eller ”Brought to you by Krab Web” i dine browsere, så er din computer helt afgjort inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Hvis du gerne vil fjerne dette malware hurtigt og uden besvær, anbefaler vi, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla og scanner dit system med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på få sekunder. Hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem. Du kan ligeledes benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Men hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware program, kan du udføre det manuelt. Denne proces kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en malware fjernelsesvejledning, der trin-for-trin kan hjælpe dig igennem den. Du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil således være i stand til at fjerne Krab Web for altid.

Hvis du støder på problemer under fjernelsen eller ved brug af anti-malware software, kan du kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Krab Web, skal du blot læse videre.

Om Krab Web

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at skaffe dig forskellige links, kuponer og tilbud, når du handler online, så er det ikke sandt. Du vil ikke spare tid og penge ved at benytte denne applikation.

Alle disse rabatter og tilbud fra Krab Web fremkommer i en irriterende form for annoncer. De kan blive vist i alle mulige former, herunder pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller endda nyt vindue med en annonce i din netbrowser. De annoncer dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til en favorabel pris. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på nogen af annoncerne. De tilbud er som regel falske, det er kun et trick for at fange din opmærksomhed.

Krab Web

Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Krab Web, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan endog blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller selv Safari. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og tiltrækkende for brugerne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med Krab Web, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres Krab Web

Du kan blive inficeret med Krab Web ved at downloade og installere gratis software fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Krab Web vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, er du nødt til at være opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend”, uden først at læse al information), og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være markeret for dig. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående træffe de nødvendige foranstaltninger, for at fjerne dette adwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Krab Web

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Krab Web, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Krab Web ads

Sådan fjernes Krab Web ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Krab Web installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Krab Web
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Krab Web fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Krab Web samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Krab Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Krab Web fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Krab Web. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Krab Web eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Krab Web, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Krab Web fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Krab Web samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Krab Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Krab Web fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Krab Web fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Krab Web. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Krab Web, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Krab Web fjernelse

 
 

Krab Web skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 18, 2015 09:07, marts 18, 2015 09:07
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *