Lightspark Player Pro Popup - Hvordan fjernes det?

Lightspark Player Pro Popup

LightSpark Player Pro popup er et browservindue, der forsøger at lokke dig til at downloade og (muligvis) betale for diverse malware. Det benytter som regel DownloadDino.com domænet. Popop-vinduet kan også blive vist, når du klikker på et link på populære hjemmesider, såsom Amazon, Walmart og Google søgerresultater. Det er simpelthen en finte for at overbevise dig om, at du har brug for at installere noget software, så du kan være i stand til at se et eller andet materiale.

LightSpark Player Pro popup hævder følgende:

Installer LightSpark Player Pro for at fortsætte (påkrævet)

– Fremragende HD Video præstation med hardware acceleration af video

– Indstilling for fuld skærm med flere skærme understøttes

– Hurtigere grafisk support i Internet Explorer 9

– Fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer

– Opdatering tager under et minut med bredbånd – og genstart er ikke nødvendig.

Det er pudsigt, at beskeden nævner IE 9, som er en forældet IE version og som jeg derfor ikke anvendte til testen.

Den rigtige LightSpark (åben kildetekst gratis SWF player) har meget lidt at gøre med dette fupnummer. Linket, der leder hen til den side, indeholder desuden slet ikke noget materiale, der kræver flash player.

Vi har sporet LightSpark Player Pro popup virus til Media Enhance, Key Coupons adware og Feven adwares. De kan bruges til at vise potentielt farligt indhold for PC ejerne og således tjene penge uden nogen form for skrupler, så længe malwareudviklerne betaler for det. Det er et godt eksempel på, at den slags adware er ret farligt. Dette svindelnummer benytter nod.coreopti.net domænet til at vise annoncerne.

Hvis du bemærker LightSpark Player Pro virus popup, anbefaler jeg, at du først scanner din computer med et godt anti-malware program, såsom (Spyhunter eller malwarebytes). Derefter skal du fjerne adwareprogrammets komponenter fra Kontrolpanelet samt fra dine browserudvidelser.

LightSpark Player Pro popup fjernelsesvejledning

Ved brug af Kontrolpanel for at fjerne LightSpark Player Pro hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Feven, MediaEnhance og/eller lignende programmer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af LightSpark Player Pro popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Tjek Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Feven, MediaEnhance og andre plugins, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af LightSpark Player Pro popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til Feven, MediaEnhance samt dem, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af LightSpark Player Pro popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, der har relation til Feven. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lightspark Player Pro Popup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Lightspark Player Pro Popup fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *