Lucky Tab - Hvordan fjernes det?

Lucky tab kategoriseres som adware, fordi det udfører flere ondsindede handlinger på de inficerede computere. Det viser diverse annoncer og kan infiltrere andre virusser i systemet, så det program vil du nødigt have installeret på din computer.

Hvis du har bemærket, at denne ondsindede applikation arbejder i din PC, men du ved ikke, hvordan du kan slippe af med den, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en vejledning til fjernelse af Lucky tab.

Programmet kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så derfor anbefaler vi dig at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du ligeledes slippe af med Lucky tab manuelt. Men denne metode kræver imidlertid en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse Lucky tab, som du finder nedenfor denne artikel. Du skal blot følge alle punkter med omhu, og du vil dermed være i stand til at fjerne denne infektion på ingen tid.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve infektionen, skal du ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem. Hvis du gerne vil vide mere om Lucky tab, skal du bare læse videre.

Om Lucky tab adware

Selvom den beskrives som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med forskellige tilbud, kuponer og andre kommercielle tilbud, når du handler online, har denne beskrivelse intet med virkeligheden at gøre. Efter installation vil dette malware vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Annoncerne kan fremkomme i alle mulige former, herunder pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes åbnes en ny fane eller et nyt vindue. Annoncerne dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Det kan nemlig også fungere som et prissammenligningsværktøj.

Lucky Tab

Vi kan ikke anbefale, at du klikker på nogle af de annoncer, der vises af Lucky tab, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører cyber kriminelle. Som resultat kan din computer blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og Safari. Det betyder, at selv Apple brugere kan rammes. Lucky tab kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så hvis Lucky tab er installeret på din computer, kan diverse cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere, til dagligt nå dig direkte i din netbrowser, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved Lucky tab er indsamling af data. Når programmet først er blevet installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om din søgning på internettet, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger disse oplysninger til at tilpasse deres annoncer og således gøre dem mere interessante og relevante for dine søgevaner, og på den måde stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med Lucky tab, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang du klikker på annoncerne.

Således distribueres Lucky tab

Lucky tab er bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en download manager eller media player, er der risiko for, at Lucky tab vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst opmærksom under installationen af gratis software.

Du skal aldrig springe punkter over og du skal om muligt vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender til, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade fuldførelsen af den installation, for det kan muligvis være Lucky tab eller andet adware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lucky Tab, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Lucky tab

Sådan fjernes Lucky Tab ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Lucky Tab installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Lucky Tab
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Lucky Tab fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Lucky Tab samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Tab, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Lucky Tab fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Lucky Tab. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Lucky Tab eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Tab, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Lucky Tab fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Lucky Tab samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Tab, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Lucky Tab fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Lucky Tab fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Lucky Tab. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Tab, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Lucky Tab fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-lucky-tab

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *