Mediawhirl.net Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Bestanden af popup-annoncer er steget i antal med deres nye medlem ved navn Mediawhirl.net. Denne pop-up ligner Surveycraze.com, Munrvscurlms.com, Cinamuse.com samt andet reklamestøttet software, som vises i popup-vinduer. Det vigtigste, internetbrugere skal vide om Mediawhirl.net pop-up, er, at denne applikation tilhører kategorien PUP’er/PUA’er – potentielt uønskede programmer eller potentielt uønskede applikationer.

Om Mediawhirl.net pop-up

Da du nu har fået at vide, at Mediawhirl.net app klassificeres som et uønsket program, vil du sikkert gerne kende årsagen til denne skændsel. Der er en række årsager. Men lad os starte fra begyndelsen. Når dit computersystem bliver inficeret med Mediawhirl.net programmet, begynder du at modtage popup-vinduer, der tilbyder softwareopdateringer og som foreslår, at du downloader og installerer diverse sikkerhedsprogrammer. Disse tilbud kan enten falde sammen med den faktiske situation i dit computersystem eller ej. Du kan f. eks tilfældigvis modtage et tilbud præsenteret af Mediawhirl.net om at opdatere et softwareprogram, som rent faktisk er forældet og har brug for at blive fornyet. Men det kan også være, at du bliver tilbudt opgraderinger til programmer, der aldrig har befundet sig i din pc. Det viser tydeligt, at du ikke kan stole på Mediawhirl.net applikationen.

Popup-annoncerne, som du får vist, vil være som bier i et bistade, hvad angår deres antal og hyppighed. Det er åbenlyst, at sådan en sværm popup-annoncer fra Mediawhirl.net har en stor indvirkning på computersystemet, hvad angår pladsen i processorenheden og hukommelsen. Som følge heraf vil din maskine ikke vil kunne følge med de opgaver, som den rutinemæssigt udfører, såsom når den starter og lukker ned, når den indlæser programmer, der er tilstede i systemet osv. Og din browser vil blive endnu mere berørt. Mediawhirl.net udvidelsen kan endda få den til at gå konstant ned. Og som om det ikke var nok, så vil du helt bestemt blive omdirigeret til reklamesvindel-websider, der fremmer andre falske softwareprogrammer, hvis du altså klikker på de popup-annoncer. Ja, du har forstået det korrekt, softwareprogrammet og de opdateringer, der tilbydes af Mediawhirl.net, er falske. Og de domæner, de omdirigerer dig til, ville være forbudte, hvis utopien om et sikkert netværk var gået i opfyldelse.

Hvordan trænger Mediawhirl.net pop-up ind i din computer?

Kan du godt li’ at besøge pornosider eller spille på gratis online spilleplatforme? Så kan du nemlig nemt få Mediawhirl.net pop-up ind i din enhed. Hvis du er en af de mange computerbrugere, der regelmæssigt downloader og installerer gratis applikationer fra internettet, kan du også nemt hente Mediawhirl.net ind i din maskine. Du kan faktisk få den, selvom du kun har udført én skødesløs download. Men vi er her for at hjælpe dig, så vi giver dig nogle konkrete, brugbare råd. For det første skal installationen af alle de programmer, du downloader og installerer gratis, udføres i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Tænk rationelt, hvordan tror du, at deres udgivere tjener penge? De populære downloads får tilføjet PUP’er, som er skjult i en standard/grundindstilling. Derfor råder vi dig til at gå ind i en avanceret indstilling, som er i besiddelse af en funktion, der ikke alene gør dig i stand til at se de ekstra installationer, men også at fravælge dem.

Anvend et automatisk værktøj, såsom Spyhunter eller Reimage, der kan fjerne Mediawhirl.net PUP fra din computer. Disse professionelle antivirusprogrammer vil slette det med kun få klik. Hvis du er fast besluttet på at prøve en manuel fjernelse, kan du finde en gratis manuel fjernelsesvejledning forneden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Mediawhirl.net Pop-up

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mediawhirl.net Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Mediawhirl.net Pop-up ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Mediawhirl.net Pop-up installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Mediawhirl.net Pop-up og relaterede parasitter såsom “System Warning” Popup , 7769domain.com popup , Freeupdate.thenewupdater.com popup , Myrewardfeed.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Mediawhirl.net Pop-up fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Mediawhirl.net Pop-up fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Mediawhirl.net Pop-up. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Mediawhirl.net Pop-up eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Mediawhirl.net Pop-up fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Mediawhirl.net Pop-up fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Mediawhirl.net Pop-up være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Mediawhirl.net Pop-up fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Mediawhirl.net Pop-up. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mediawhirl.net Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
august 8, 2016 08:11, august 8, 2016 08:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *