MegaBackup - Hvordan fjernes det?

På en måde fremmer MegaBackup en tjeneste, som vi kan tale uafbrudt om. I hver eneste artikel om ransomware-virusser, forsøger vi at gøre dig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at du opbevarer dine værdifulde data et sikkert sted. Én mulighed er at sikkerhedskopiere dem og opbevare dem i en facilitet, der beskytter software mod infektion. Men selvom MegaBackup er et lovligt program, har det nogle fejl, som udviklerne burde gøre noget ved. Man har f. eks bemærket, at dette program spredes via programbundter. Og når man modtager applikationen på sådan en måde, vil det nok ikke være så funktionelt, som man regner med. Det vil nok ikke gøre dig i stand til at gemme dine filer (eftersom der er et gebyr for sådan en luksus). I stedet vil det simpelthen frembringe vinduer, der fortæller, at dine filer har stærkt brug for beskyttelse. Selvom MegaBackup kan være til stor hjælp, er det en lusket måde, det bruger for at overbevise folk om at få fat i det. Vi vil gerne understrege, at det ikke er et skadeligt program, men dets infiltration i enhederne er af tvivlsom karakter.

Om MegaBackup

Når programmet er trængt ind i brugernes enhed, vil det formodentlig foretage ændringer i Windows registreringsdatabasenøgler. Denne applikation har brug for at køre sammen med andet software, hver gang computeren genstartes og tilpasses en ny dag. Mens MegaBackup befinder sig i din enhed, vil der tilfældigt dukke vinduer op. De vil oftest informere dig om, at et bestemt antal filer nemt kan komme i fare. En lang række ubeskyttede betyder, at dine personlige data er i stor risiko, hvis systemet eventuelt skulle gå ned, hvis filer fejlagtigt bliver slettet eller harddisken beskadiges. Disse udsagn passer rent faktisk, men det er ikke rimeligt at bruge en taktik, der minder om scareware.


megabackup-com-2-viruses

MegaBackup er som sagt en lovlig tjeneste til rådighed for internetbrugerne. Ikke desto mindre er der forskellige aspekter, der rejser nogle spørgsmål. I Vilkår for brug bemærkede vi, at firmaet tydeligt peger på eksterne links og andet materiale fra tredjepart, der indlemmes i applikationens tjeneste. Vi fandt ikke nogen tegn på, at denne facilitet spreder misvisende annoncer, men vi udelukker det alligevel ikke. Hvis du vælger at lagre dine filer i MegaBackup-opbevaringen, skal du grundigt læse dets Vilkår og Betingelser først. Indtil videre er det kun folk, som bruger Windows OS og Mac OS X, der bliver inviteret til at høste fordelene ved denne facilitet. På den anden side er programmets ihærdige natur et minus. Den officielle side for MegaBackup kan ses ovenfor dette afsnit. Vinduet, der kan dukke op, kan ses nedenfor.


megabackup-2-viruses

Således distribueres MegaBackup

MegaBackup kan betragtes som et potentielt uønsket program (PUP). Hvorfor? Fordi det er i stand til at blive installeret uden brugeren rent faktisk er klar over det. Hvis du er nogenlunde bekendt med parasitter, så ved du, at mange af dem spredes via programbundter. En god måde at undgå parasitter på er ved at downloade software fra anerkendte kilder. Endvidere skal man i løbet af installationsprocessen altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Den anbefalet grundinstallation vil kun øge risikoen for at blive inficeret med en parasit, for programmet vil nemlig også installeret andre anbefalede applikationer. Vi bliver nødt til at gentage os selv: programmer, som du bliver tilbudt i løbet af installationsprocessen, er ikke ok. Somme tider er brugerne slet ikke klar over, at deres valgte program installerer mere, end de regner med. Denne mangel på viden skyldes, at de ikke er påpasselige med opsætningsguiden og ikke har læst slutbrugerlicensaftalen.

Reimage, Spyhunter og Malwarebytes er tre malware-bekæmpede programmer, som kan beskytte dig mod skade. De er avancerede og praktiske, så vi håber, at du vil overveje at prøve et af dem. Du kan også vælge en manuel fjernelse (som du finder vejledningen til nedenfor). Denne metode anbefales imidlertid dem, som har fjernet malware før. Hvis du ikke har prøvet det, er det nemmere at vælge et anti-malwareprogram. Men valget er dit. Endvidere kan du få mange fordele ud af et anti-malwareprogram.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Megabackup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-megabackup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *