Melondrea - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Melondrea er en virkelig generende adware, der når den først er installeret begynder at vise en masse annoncer. Melondreas designere lover, at dette program vil fremme oplevelsen ved websøgning, ved at gøre navigationen på forskellige websider nemmere. Ser du, det er ikke sandt, og alt hvad du vil få i stedet for en bedre søgning, er annoncer, der vil irritere dig. Foruden det så vil dine personlige data såsom søgehistorie, søgeforespørgelser, IP adresser, tilnærmelsesvise beliggenhed og lignende informationer blive registreret af applikationen. Denne information kan senere hen blive videregivet til tredjeparter, for at forbedre deres annoncers anvendelighed og gøre dig mere engageret i dem. Og dette er formlen på hvordan Melondrea tjener penge – den øger trafik og indsamler salgsemner. Hvis du ser annoncer, der vises af Melondrea, skal du ikke klikke på nogen af dem, da de vil omadressere dig til tredjeparternes websider, hvilke kan være inficerede. Disse annoncer kan vise sig i alle mulige afskygninger, såsom mellemrums- og overgangs in-text, søgerelateret og popup annoncer. Værktøjet er beskrevet som en PUP (eventuelt uønsket program) og kan blive opsporet af de fleste antimalware programmer. Jeg mener, at dette er tungtvejende kendsgerninger, der fortæller dig hvorfor du ikke skal overveje at have det på din computer.

Det er slet ikke overraskende, at dette program er meget udregnende og kan komme ind i dit system sammenblandet med andet software. I det tilfælde skal du være særlig påpasselig, når du installerer software, som du har downloadet/hentet gratis fra internettet. Vælg altid en Brugerdefineret eller Avanceret installeringsmåde, og spring endelig ikke trin over, da det kan forårsage installering af uønskede applikationer. Hvis din computer allerede er inficeret med Melondrea og du gerne vil blive fri for den, anbefaler vi, at du scanner din PC med et pålideligt anti-malware såsom Spyhunter eller malwarebytes, som automatisk fjerner denne ondsindet applikation. Hvis du gerne vil udføre det manuelt, prøv at følge vores vejledning beskrevet herunder.

Ved brug af Kontrolpanelet til at fjerne Melondreas hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åben Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 skriv kontrolpanel i søgeboksen, derpå se efter afinstallér et  program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter Melondrea og/eller lignende elementer i listen over programmer. Ved standardindstilling tilråder jeg, at du fjerner Yontoo, WebCake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. Scanning med Anti-Malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om hvilke programmer du ligeledes burde fjerne derfra.
 3. Luk kontrolpanel.

Fjernelse af Melondrea fra Internet Explorer

 1. Klik på Wrench icon (skruenøgle ikon->Manage Add-ons (håndtér Add-ons)
 2. Gå igennem Toolbars and extensions (Værktøjslinjer og udvidelser). Fjern alt der er relateret til Melondrea og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Melondrea fra Firefox

 1. Skriv about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Extensions and Addons list, fjern alt Melondrea relateret og elementer du ikke genkender. Hvis du ikke kender extension’en (udvidelsen) og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle or Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox ->Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere)   -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Melondrea fra Chrome

 1. Skriv chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem extensions listen og fjern programmer, du ikke har brug for, specielt dem der ligner Melondrea. Hvis du er usikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit skrive chrome://settings i URL feltet, klik på Advanced settings (Avancerede Indstillinger), rul ned til bunden af listen og tryk på Reset browser settings (Nulstil browser indstillinger).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Melondrea

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Melondrea, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 10, 2014 07:06, juni 10, 2014 07:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *