MovieFlex Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

MovieFlex virus kategoriseres som en browser hijacker infektion, der foretager ændringer i dine browserindstillinger. Hvis du installerer denne skadelige Chrome-tilføjelse, giver du den lov til følgende: læse og ændre indhold på alle de hjemmesider, du besøger, ændre din ny fane-side, administrere din browserhistorik, administrere dine downloads og styre andre programmer, udvidelser og temaer. Der har været en række lignende produkter: Moviesfanatic.com, Moviesearchcenter.com og Themovie-hub.net.

Malwareparasitten MovieFlex ændrer dine browserindstillinger og viser en masse sponsoreret materiale

MovieFlex virus skulle tilsyneladende give brugerne mulighed for med ét klik at nyde godt af de nyeste filmanmeldelser, forfilm, underholdningsnyheder mm. samlet på ét sted. Men disse funktioner er dog ikke lige frem noget ekstraordinært, eftersom det er nemt for computerbrugerne at finde den slags oplysninger på internettet. Derudover skal du også huske på, at det kan være skadeligt for din it-sikkerhed og gøre det nemmere for hackere at inficere dig med forskellige skadelige virusser, hvis du bruger tredjeparts søgeplatforme (Sådan trænger malware ind i systemerne).


MovieFlex virus

Noget af det, der får alarmklokkerne til at ringe angående denne falske tilføjelse MovieFlex, er, at brugerne ikke har mulighed for at læse Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken. Startsiden viser disse genveje, men når man klikker på dem, får man at vide, at de ikke er tilgængelige. Derfor kan du ikke vide, hvordan denne upålidelige søgeplatform håndterer dine søgeforespørgsler, ID-oplysninger og personligt identificerbare oplysninger. Det er meget muligt, at de indsamlede data bliver sendt eller solgt til andre ukendte tredjeparter. Det betyder, at en tilsyneladende ubetydelig infektion med en browser hijacker kan medføre Identitetstyveri. Og der er ingen, der har lyst til at komme ud for it-kriminalitet og følgerne deraf.

Du skal ikke frivilligt installere dette værktøj fra Chrome web-butikken. Denne kilde til forskellige udvidelser indeholder ofte skadelige tilføjelser. Det gør dog ikke Chrome web-butikken mindre lovlig, det er simpelthen vanskeligt at håndtere millioner af udvidelser. Hvis du beslutter dig for at anvende søgeplatformen i MovieFlex virus, vil du konstant blive introduceret til sponsorerede links i søgeresultaterne.

Personerne bag den falske tilføjelse MovieFlex tjener nok penge på pay-per-click. De er naturligvis meget lidt interesseret i kun at vise pålidelige hjemmesider og annoncer. Apropos annoncer vil virussen også komme med vildledende popups, bannerreklamer og andet falsk, salgsfremmende indhold. You kan f. eks komme ud for indhold såsom Gameorplay.info, “Youtube Reward Center” og “Your Windows computer is at high risk”.

Hvordan er denne MovieFlex virus endt i min browser?

En af årsager til, at du ser denne MovieFlex virus, er simpelthen den, at du har installeret den fra Chrome web-butikken. Men det er ikke altid tilfældet. Denne udvidelse kan også snige sig ind på anden vis. Den kan f.eks være installeret sammen med andre gratis programmer. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du i løbet af sådan en installation vælger en avanceret/brugerdefineret indstilling. Endvidere skal du læse Slutbrugerlicensaftalen, så du kan være sikker på, at det installerede værktøj ikke opfører sig mistænkeligt, såsom at spore dig eller vise annoncer.

Du kan også have set en pop-up, der reklamerede for MovieFlex virus. Hvis du er gået med til at installere den fra sådan en kilde, kan du have fået andre malwareparasitter med i købet. Det er aldrig en god ide at installere værktøjer fra tilfældige popup-annoncer, for den slags materiale er som regel lavet af it-kriminelle, der forsøger at stjæle dine personlige oplysninger eller inficere dig med malware.

Sidst men ikke mindst vil vi gerne tilbyde dig vores hjælp med at fjerne MovieFlex hijacker. Du kan gøre det manuelt ved at følge vejledningen forneden. Men det er ikke altid, at den virker. Hvis dit operativsystem er inficeret med yderligere malware, vil den manuelle fjernelse ikke være effektiv nok. Alternativet er at køre en scanning med Reimage. Dette program vil finde alle malwareparasitter og tilbyde en hurtig fjernelse.

  Top Sådan fjernes MovieFlex virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MovieFlex virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til MovieFlex virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MovieFlex Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
marts 26, 2018 07:19, marts 26, 2018 07:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *