Msxml.excite.com Virus - Hvordan fjernes det?

Msxml.excite.com Virus

Msxml.excite.com er en browserudvidelse fra InfoSpace Holdings LLC. Denne softwareudvikler har også udviklet andre lignede tilføjelser, som f. eks Dogpile.com. Der er endda et link til sidstnævnte udvidelse på Msxml.excite.coms primære søgeside med et POWERED BY dogpile-tag placeret lige oven over søgefeltet. Hovedparten af websidens besøgende er computerbrugere, der er bosiddende i USA. Det samme sted er Msxml.excite.com plug-in hosted og har IP-adressen 52.5.249.41. Denne IP-adresse kan også indlæse Msxml.ecxite.com/info.xcite/search/home web-adressen, som åbner præcis den samme webside, altså Msxml.excite.com, som byder de besøgende velkommen i form af en ny søgemaskine.

Er Msxml.excite.com en søgemaskine eller ej?

Det er et svært spørgsmål. Hvis du er stødt på falske søgemaskiner (bedre kendt som browser hijackere) før, kan du måske være i tvivl, om Msxml.excite.com browser udvidelse nu også er en hijacker. I modsætning til størstedelen af hijackprogrammer, som omdirigerer dig til søgeresultaterne fra nogle populære søgeudbydere, såsom Google, Yahoo og Bing, så har Msxml.excite.com ikke sådan en funktion. I stedet ser det ud til, at den har en web-søgning funktion indlejret i sig. Det betyder dog ikke, at du kan stole på dens online søgninger på samme måde, som du kan stole på de søgeresultater, som Google f. eks fremskaffer.

Hvis du læser informationen på Msxml.excite.coms startside, så får du et bedre indblik i, hvad denne applikation virkelig er og hvilken beskrivelse, der bedst passer til den – søgemaskine eller browser hijacker. Hvis du klikker på About-linket på Msxml.excite.coms startside, står der, at softwareprodukterne fra InfoSpace, herunder denne flagskibs metasøgemaskine, zoo.com og webcrawler.com, er værktøjer, som anvender en søgebaseret reklame-ordning for online indhold med fortjeneste. Med andre ord viser Msxml.excite.com annoncer frem for at være et online søgeværktøj, og dens vigtigste formål er at tjene penge på reklame. Den samarbejder med mere end 100 webudgivere globalt. Lad os forklare nærmere, hvad dette samarbejde drejer sig om.

Msxml.excite.com modulet skaffer dig den slags søgeresultater, som normalt ikke bliver inkluderet i de websider, som f. eks Yahoo fremskaffer. Websiderne, der vises af Msxml.excite.com programmet, indeholder tredjeparts reklamewebsteder, som udelukkende kommer med pga. reklameindholdet uanset dine søgeforespørgsler. Som du kan læse i Msxml.excite.coms Vilkår for brug, beskæftiger udviklerne af applikationen sig kun med den betaling, de modtager fra annoncørerne:

Hvis et søgeresultat indeholder ”Aff” eller ”Affiliate”, er der tilføjet en affilieret kode til linket og Infospace kan blive betalt for det pågældende søgeresultat.

Det vil sige, at Msxml.excite.com applikationen er designet på sådan en måde, at den omfatter den slags irrelevante links, og jo flere klik de får, jo større økonomisk fordel har selskabet af det. Udover det vil den inficerede bruger også få vist forskellige annoncer ikke alene på de tilknyttede domæner, som typisk er brugerspecifikke. Det er meget foruroligende, eftersom Msxml.excite.com udvidelsen registrerer dine online aktiviteter, men den kan ikke blive holdt ansvarlig i tilfælde af brud på datasikkerheden:

Vi kan ikke garantere din fortrolige brug at dette websted. Vi er ikke ansvarlige for eventuel skade, som du eller anden person kan lide som følge af en krænkelse af fortrolige oplysninger i forbindelse med brugen af dette websted.

Desuden vil du ikke kunne undgå at bemærke, at netværksforbindelsen er for langsom til at kunne søge normalt. Og oven i det skal du vide, at disse tredjepartsannoncer, såvel som domænerne, kan være proppet med virusser. Så når alle disse ting tages i betragtning, er der ingen tvivl om, at Msxml.excite.com er en browser hijacker, og at du bør fjerne den fra din pc.

Hvordan distribueres Msxml.excite.com Browser Hijacker?

Msxml.excite.com hijacker udskifter din standard startside og søgeudbyder, efter at du har installeret en gratis applikation uden at kigge godt og grundigt i installationsguiden. Selvom der findes bestemte programmer, som spreder bestemte PUP’er (potentielt uønskede programmer), så følger PUP’er som Msxml.excite.com som regel med de mest populære downloads, såsom en Flash Player osv. Så hvis du gerne vil se, hvad er du er ved at sætte op på din computer, er du nødt til at anvende en avanceret indstilling. Når du så finder de mistænkelige applikationer, kan du fjerne dem fra installationspakken, inden de bliver sat op.

Hvordan fjerner man Msxml.excite.com Browser Hijacker?

Det er bedst at fjerne Msxml.excite.com PUP med et automatisk værktøj frem for manuelt, for det er mere effektivt, nemt og hurtigt med en automatisk fjernelse. Anvend Reimage eller Spyhunter til opgaven. Men hvis du imidlertid ikke har lyst til at betale penge for fjernelsen af denne browser hijacker, kan du følge punkterne i vejledningen nedenfor.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Msxml Excite Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-excite-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *