Multi-name rogue 2014 - Hvordan fjernes det?

Multi-name rogue 2014

Win 7 Protection 2014 og XP Protection 2014 er de nyeste rogue antivirus programmer, der for nyligt er begyndt at angribe computere. Denne Multi-name rogue 2014 tilhører Braviax/FakeRean familien, der i mange år har angrebet tusindvis af computere. Vi kan takke sikkerhedsefterforsker S!Ri for at meddele om disse nye medlemmer af denne familie. Programmerne foregiver at være legitimt sikkerhedsværktøj, der kan hjælpe dig med at løse diverse sikkerhedsmæssige problemer. Faktisk så imiterer de kun antivirus programmers funktioner i stedet for at udføre dem i realiteten, og prøver at tjene nogle nemme penge. Her følger navnene, som rogue benytter til at inficere computere:

WIN 7 NAMES: Win 7 Protection 2014, Win 7 Antivirus 2014

WIN 8 NAMES: Win 8 Protection 2014, Win 8 Antivirus 2014

WIN VISTA NAMES: Vista Protection 2014, Vista Antivirus 2014

WINDOWS XP NAMES: XP Protection 2014, XP Antivirus 2014

Programmerne bliver installeret i computere ved hjælp af Trojanske virusser, og når de først er inde, konfigureres de til at starte automatisk, når PC’en starter. For det første skanner Multi-name rogue 2014 dit system for infektioner og rapporterer om en bunke inficerede filer. For at fjerne dem, foreslår den, at du køber dens licens og aktiverer programmet. Den konstaterer, at det er den eneste mulighed for at rense dit system for infektioner. Sandheden er, at Multi-name rogue 2014 viser falske skanningsresultater. Faktisk så kan dit system være helt i orden, men den vil stadig fastslå at finde de samme trusler. Filerne, som er opført i skanningsresultaterne, er enten dine legitime programmer eller også findes de slet ikke i din computer. Multi-name rogue 2014 vil kun have dig til at tro, at dit system er inficeret, og dermed få dig til at købe en af dens versioner, for at få dine penge.

Desuden frembringer Multi-name rogue 2014 tonsvis af falske sikkerhedsmeddelelser og pop-up annoncer, som angiver falsk information, ligesom skanneren. Nogle af meddelelserne angiver, at enkelte af dine kritiske systemfiler i din computer er blevet ændret af et skadeligt program, eller spyware forsøger at stjæle kodeord, osv. For at blokere uautoriseret ændring og fjerne trusler, anbefaler den dig, at du køber en fuld version af Win 7 Protection 2014, Win 8 Antivirus 2014, XP Protection 2014 eller lignende program. Her følger nogle af meddelelserne, du kan modtage:

Tracking software fundet!

Din PC aktivitet bliver overvåget. Mulig spyware infektion. Din datasikkerhed kan være kompromitteret. Følsomme data kan blive stjålet. Forebyg skade nu ved at fuldføre en sikkerhedsskanning.

System Hijack!

System sikkerhedstrussel er fundet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system nu. Forhindre infektion og data tab eller frarøvelse ved at køre en gratis sikkerhedsskanning.

Du bør imidlertid vide, at hvis du køber noget program af Braviax familien, vil det ikke hjælpe dig med at forbedre din computers beskyttelse. Multi-name rogue 2014 forventer kun at tjene penge ved at tvinge dig til at købe dets program. Hvis du har bemærket nogle tegn på dens eksistens i dit system, skal du fjerne den hurtigst muligt. Hvis du skanner dit system med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Stopzilla, vil problemet blive løst. “Neden for kan du finde en fuld vejledning til, hvordan du fjerner Multi-name rogue 2014. I tilfælde af, at du har betalt for det, skal du straks kontakte dit kreditkort selskab og bestride afgifterne.

Særlig vejledning til fjernelse af Win 7/ Win 8/ XP Protection 2014, Win 7/ Win 8 / XP Antivirus 2014


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Multi Name Rogue 2014, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

  1. Start -> Kør
  2. Indtast https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Multi-name rogue 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Multi-name rogue 2014 video fjernelsesguide

Manuel Multi-name rogue 2014 fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-multi-name-rogue-2014

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *