My.yoursearch.me virus - Hvordan fjernes det?

My.yoursearch.me virus

FVD Speed Dial, en virksomhed i USA, har fremstillet søgemaskinen My.yoursearch.me, men dens produktivitet er ikke overvældende. Faktisk hersker der tvivl om denne platform, for sikkerhedseksperterne betegner den som en browser hijacker. Det betyder, at den invaderer browserindstillingerne og indsætter et nyt domæne i stedet for dine tidligere valgte præferencer. (Du kan indstille dine præferencer, når du åbner browsernes indstillinger, og vælge en webside, der skal åbne som startside, ny fane-side og standardsøgeudbyder). My.yoursearch.me viser sig som en søgemaskine, så snart man kommer ind på denne webside, men husk, at det ikke er et godt valg. Browser hijackere nægter at stå til ansvar for det materiale, de distribuerer og viser for brugerne. Hver gang brugerne klarer deres søgninger via denne platform, har de selv ansvaret for alle de mulige trusler. De mest egnede søgemaskiner, som denne browser hijacker kan inficere, er formodentlig Mozilla Firefox, Internet Explorer og Google Chrome.

Hvad skal man huske på vedrørende My.yoursearch.me virus?

My.yoursearch.me virus opgiver ikke så let sin position i browserpræferencerne. Nogle internetbrugere synes måske ikke, at disse modifikationer er så generende, eftersom My.yoursearch.me vil udstyre dem med søgeresultater. Men kvaliteten af dem er en anden sag, og brugerne finder nok hurtigt ud af, at de konstant bliver udsat for masse ukendte links til websteder, de aldrig har besøgt før. Det forholder sig nemlig sådan, at browser hijackere kan samle deres partneres links og anbringe dem blandt søgeresultaterne. Og problemet er, at nogle af de websider, som My.yoursearch.me virus kan have forbindelse med, kan have skadelige planer i tankerne. Det værste er, hvis de fundne web-adresser er fyldt med malware, forsøger at narre dig til at oplyse nogle af dine personlige oplysninger eller har andre ting på programmet.

Man skal ikke behandle My.yoursearch.me virus som en lovlig søgefacilitet. Selvom det virker som om, at den viser resultater fra sine egne ressourcer, så tvivler vi stærkt på dens oprigtighed. Eftersom den anses for at være en browser hijacker, kan vi ikke komme i tanke om nogen fordel ved at bruge denne søgefacilitet. Websiden tilbyder tjenester, ”som de er”, og den udtrykker ingen form for garanti for det materiale, der er tilgængeligt via dens side: ”FVD Speed Dial hverken garanterer, godkender eller påtager sig ansvar for noget produkt eller tjeneste, der reklameres for eller tilbydes af en tredjepart via tjenesten eller en fremhævet webside eller tjeneste, eller som fremgår i en bannerreklame eller anden form for reklame”.

My.yoursearch.me forklarer, at alle brugere er nødt til at forstå, at det viste materiale kan betragtes som stødende, ukorrekt, anstødeligt eller upassende. I Slutbrugerlicensaftalen for My.yoursearch.me virus kan vi også læse betingelserne, der forklarer at: ”søgemaskinen kan give tredjepater, herunder reklamebureauer og reklamenetværk, lov til at vise annoncer på vores webside og applikationer. Selskaberne kan anvende sporingsmetoder, såsom cookies, til at indsamle information om brugerne, der kigger eller reagerer på deres annoncer”. Dette ville ikke være farligt, hvis vi vidste, at det salgsfremmende materiale bliver tjekket på forhånd, inden det faktisk præsenteres for internetbrugerne, men det ser ikke ud til at være tilfældet.

Hvordan trænger My.yoursearch.me virus ind i din enhed?

My.yoursearch.me virus kan påvirke din enhed på mange måder. En af dem kan være en konsekvens af dine søgevaner, eftersom du kan støde på en masse upålideligt materiale fra tredjeparter (potentielt fyldt med malware). Derudover kan man også komme til at downloade virusser sammen med gratis applikationer fra internettet. Så når du downloader software, skal du altid finde pålidelige distributører. Når du downloader et installationsprogram til den applikation, du gerne vil have, skal du være forsigtig, når du fuldfører opsætningsguiden. Du skal omhyggeligt følge alle punkterne og læse alle informationer. Hvis du følger disse råd, vil du kunne finde ud af, om dit valgte program vil påbegynde unødvendige ændringer eller installere flere programmer, end det først blev antydet.

En vejledning til en manuel fjernelse beskrives i det følgende afsnit. Reimage, Spyhunter og Malwarebytes er fuldstændig pålidelige anti-malwareprogrammer, der grundigt beskytter computersystemerne. Deres evne til at fjerne malware er super effektiv, og My.yoursearch.me vil ikke være i stand til at forsvare sig.

Manuel fjernelse af My.yoursearch.me virus

Sådan fjernes yoursearch virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom My.yoursearch.me virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til yoursearch virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af My.yoursearch.me virus fra dine browsere

TopSådan fjernes My.yoursearch.me virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med yoursearch virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes My.yoursearch.me virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med My.yoursearch.me virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med My.yoursearch.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes My.yoursearch.me virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern yoursearch virus fra listen.
Sådan fjernes yoursearch virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med yoursearch virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med My.yoursearch.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man My.yoursearch.me virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes My.yoursearch.me virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller yoursearch virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med My.yoursearch.me virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-my-yoursearch-me-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *