MyPC Backup - Hvordan Fjernes Det?

 

MyPC Backup er en vildledende applikation, der siger, at den kan sikkerhedskopiere dine computerfiler til Cloud, så du nemt kan få adgang til dem alle steder fra, når du er online. Selvom det lyder som en god egenskab samt programmet ved første øjekast virker som et brugbart værktøj, er mange computerbrugere begyndt at beklage sig over det. Problemet er, at MyPC Backup distribueres sammen med RegClean Pro og mange andre programmer fra internettet, uden klart at give computerbrugerne besked om det.

Når den først er installeret, begynder applikationen at vise irriterende annoncer, der fortæller, at din PC ikke er sikkerhedskopieret, og anbefaler at sikkerhedskopiere dine filer. Du kan ikke bare ignorere disse beskeder, da MyPC Backup fortsat vil visse dem regelmæssigt, og dermed forstyrre dit arbejde på din computer. Hvis du prøver at sikkerhedskopiere dine filer, vil den anmode om en yderligere licens, hvilket betyder, at du er nødt til at betale for en fuld version af programmet. Følgende vil den bede dig om din personlige information, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og dine kreditkort oplysninger. I virkeligheden er det blot en teknik, som bruges til at få fat i dine fortrolige oplysninger og stjæle fra dig.

Du bør være opmærksom på, at du nemt at undgå MyPC Backup. Da den følger med andet software, anbefaler jeg på det kraftigste, at du altid læser Vilkår og Betingelser igennem, for at se, hvad du godkender. Du skal aldrig godkende at installere ukendte programmer i din computer, uanset om de siger, at se senere hen nemt kan blive fjernet. Det kan vise sig ikke at være så nemt, som lovet.

For at fjerne MyPC Backup, bør du scanne med din computer med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter eller Stopzilla. Sørg for, at du opgraderer dit sikkerhedsværktøj til den seneste version, for at garantere, at det vil fjerne alle de nyeste trusler.

Automatiske fjernelsesværktøjer til MyPC Backup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MyPC Backup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

MyPC Backup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 29, 2014 14:43, oktober 29, 2014 14:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *