Mysearch24.com virus - Hvordan fjernes det?

Mysearch24.com, der drives af Mysearch24 Ltd, beskrives som en informativ webside, der giver mulighed for, at man kan få adgang til eksterne websider, og som leverer søgeresultater i Rambler.ru. Det forklares, at websiden består af billeder, videoer, tekster, grafik, musik, lyde og lignende indhold. Umiddelbart efter vi kom ind på denne søgeplatform, lagde vi mærke til en annonce lige midt på siden, der antydede, at vores Flash Player-version var forældet og burde opdateres. Vi gik med på den og gik ind på den webside, som annoncen overførte os til. Et falsk vindue fra Klillium.site prøvede at overbevise os om, at ”Din FLV-Player er klar til at blive downloadet! Klik ok for at downloade”. Endvidere blev der præsenteret noget mere svindel, rettet mod Mac-brugere, efter at den primære brugerflade var blevet fornyet. Denne gang foregav Security-alert.307vfkgaf.bid, at vores operativsystem led under virusser.

Tvivlsomme træk ved denne søgeplatform

Vi kan ikke råde brugere til at gå ind på websider via Mysearch24.com virus. De domæner, man kommer til via omdirigeringer, der indledes af denne søgeplatform, er hverken sikre, fejlfrie eller korrekte. Søgeresultaterne kan også favorisere uopfordrede links, som reklamerer for tvivlsomme produkter, tjenester, information eller andet materiale. Og nu da du ved, at det materiale, der fremlægges af tredjeparts sponsorer, kan levere skadelige eksekverbare filer, scripts, sporende cookies eller andet skadeligt materiale, så håber vi, at du ikke har lyst til at udforske de websider, som denne service er klar til at reklamere for.

Mysearch24.com virus

Ifølge Vilkår for Brug fandt vi ud af, at denne platform får lov til at overvåge de procedurer du udfører, efter at du er kommet ind på en webside via platformens søgetjeneste. Det betyder, at din søgning ikke vil være privat, og dine fortrolige oplysninger kan komme i fare. Hvis der bliver holdt øje med dine sessioner, søgeforespørgsler, besøgte websider og hvad du laver på dem, kan det meget vel være fordi, at det skal bruges med henblik på at gøre svindlernes markedsføring bedre. Ofte kan bedrageriske annoncører finde på at inficere deres salgsfremmende materiale med malware, spyware eller endda trojanske virusser.

Mysearch24.com hijacker

Vi vil gerne forberede dig på det værste: de domæner, man kommer ind på, kan finde på at starte en såkaldt drive-by download og placere skadelige eksekverbare filer i dit operativsystem. Vi må heller ikke ignorere det faktum, at denne søgeplatforms brugerflade omgående demonstrerer sin utroværdighed i form af de annoncer, der foreslår, at man installerer opdateringer til software. Når man klikker på dem, bliver man omdirigeret til falske websider, der sandsynligvis overfører virusser.

Mysearch24.com browser hijacker

Da denne søgetjeneste gerne vil skabe så meget web-trafik som muligt, vil den være særligt interesseret i browserens præferencer. Og indstillinger i form af startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side er perfekte, for de vil hjælpe svindlerne med at gøre deres websider populære. For at gøre det endnu sværere for brugerne at slippe af denne parasit, vil den indlede endnu mere dybdegående modifikationer i operativsystemet, som f. eks ændringer Windows registreringsdatabase-nøgler.

Er du klar til at fjerne Mysearch24.com virus? Ikke helt endnu? Den første mulighed er en manuel fjernelse. Den kan ind imellem være ret besværlig, især hvis du aldrig har fjernet malware før på egen hånd. Du kan også gøre det automatisk ved hjælp af værktøjer, såsom Reimage. De kan bestemt yde dig en effektiv beskyttelse og hjælpe dig med at fjerne denne browser hijacker.

Sådan undgår du browser hijackere

Et af de bedste tips til at undgå potentielt uønskede programmer, adware-parasitter og browser hijackere er, at du aldrig installere upålidelige programmer fra ukendte kilder. Vælg software fra anerkendte udviklere. Du skal især undgå at installere freeware og shareware. Peer-to-peer downloads er ofte skyld i disse ulemper, og de er kendt for hemmeligt at distribuere trojanske infektioner.

Hvis du alligevel beslutter dig for, at en gratis applikation kan forbedre din søgning, så råder vi dig til at installere programmet i en avanceret/brugerdefineret indstilling i opsætningsguiden. Denne lille bitte modifikation vil gøre dig i stand til at afvise installationer af ekstra programmer. Hvis man ikke gennemgår disse processer godt nok, vil man komme til at åbne døren for en bred vifte af PUPs eller andre skadelige processer, der ryger lige ind i operativsystemet.

Manuel fjernelse af Mysearch24.com virus

Sådan fjernes Mysearch24.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Mysearch24.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Mysearch24.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Mysearch24.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Mysearch24.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearch24.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Mysearch24.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mysearch24.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearch24.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Mysearch24.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Mysearch24.com virus fra listen.
Sådan fjernes Mysearch24.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Mysearch24.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearch24.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Mysearch24.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Mysearch24.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Mysearch24.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearch24.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-mysearch24-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *