Mysearchresults.com virus - Hvordan fjernes det?

Mysearchresults.com virus er et adware, der infiltrerer computerne uden dit samtykke og forstyrrer dit arbejde på internettet. Programmet installerer sin Værktøjslinje i din Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox og ændrer din startside og standardsøgeudbyder. Disse ændringer er ikke alene irriterende, de kan også medføre andre problemer.

Mysearchresults.com virus forårsager omdirigeringer til hjemmesider, du aldrig har set før, og de kan faktisk være skadelige. På den måde risikerer du, at din computer bliver inficeret med malware og andre slags trusler. Desuden er programmet i stand til at indsamle oplysninger om, hvad du foretager dig på internettet, f. eks hvilke hjemmesider du besøger eller hvilke søgeforespørgsler du indtaster. Det kan endda registrere dine log ind-koder samt andre personlige oplysninger. Hvis disse data siver ud, kommer du til at stå over for mere alvorlige konsekvenser.

Det er grunden til, at vi på det kraftigste råder dig til omgående at få fjernet denne skadelige browserudvidelse. Hvis du ikke har nogen anelse om, hvordan du gør det, skal du endelig læse videre i denne vejledning. Vi vil fortælle dig, hvordan du på en effektiv måde kan fjerne Mysearchresults.com fra din computer og samtidigt beskytte den mod lignende infektioner fremover.


Mysearchresults.com removal

Derfor er Mysearchresults.com farlig

Den kan umiddelbart ligne en almindelig søgemaskine, men du finder hurtigt ud af, at den tydeligvis er et uønsket program, og at du ikke skal beholde den i dit system. For det første distribueres Mysearchresults.com ved hjælp af forskellige bedrageriske metoder, og det kommer som regel som en overraskelse.

Dernæst ændrer det forskellige personlige indstillinger uden at informere dig om det. Det resulterer i, at du bliver tvunget til at bruge deres hjemmeside på dagsbasis. Og eftersom det præsenteres som et effektivt og avanceret websøgningsværktøj, der ligeledes kan yde dig en mere sikker søgning online, så vil du sikkert bruge det til dine søgninger på internettet.Mysearchresults.com traffic analysis

 • Og det kan vi ikke råde dig til at gøre. Der er flere grunde til, at du ikke bør anvende det.
 • De viste resultater er irrelevante, så du vil spilde din tid.
 • Promoverede og irrelevante resultater bliver vist øverst på listen.
 • Du vil støde på forskellige ekstra annoncer.
 • Du kan blive omdirigeret til upålidelige hjemmesider.

Til sidst udsætter du dig selv for fare for at blive inficeret med andet malware, eller du kan endda miste dine personlige oplysninger ved blot at anvende pågældende hjemmeside. Endvidere indsamles alle de søgeforespørgsler, du indtaster på Mysearchresults.com, så hvis du afslører nogle af dine følsomme oplysninger dér, kan de også sive ud, og det er ekstremt farligt.

Hvordan har det inficeret din computer?

Mysearchresults.com virus distribueres sammen med gratis programmer. Du giver kort sagt adgang til din computer, når du installerer en gratis afspiller eller lignende program. Så du skal altid vælge en brugerdefineret installation og tjekke, om der befinder sig nogle yderligere komponenter såsom Mysearchresults.com værktøjslinjen, så du kan fravælge den indstilling.

Dette er uden tvivl den mest populære distributionsmetode af malware som dette. Vi har set, at virusinfektioner såsom Search.abcnews.io, Xtconnect.com og Fanatics Search bliver distribueret på denne måde, og de formår at nå tusindvis af computere. For resten, på trods af at Mysearchresults.com har været i omløb i et stykke tid efterhånden, så er det stadig ret populært, som man kan se i trafikoversigten nedenfor.

Bemærk, at over 95 % af disse besøg er direkte, så det er et klart tegn på, at de besøgende kommer fra en inficeret computer.

Hvordan håndterer man Mysearchresults.com hijacker?

Hvis du har bemærket de førnævnte ændringer i din browser, og du konstant bliver omdirigeret, så er din browser helt klart kapret. Fjern Mysearchresults.com virus, lige så snart du opdager de allerførste spor. Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern Programmer-listen og afinstallér det derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, som er blevet installeret med hijackeren, for nogle af dem kan blive downloadet igen eller nulstille browserindstillingerne. Scan med Spyhunter eller Reimage, da de er ret gode til at identificere den slags programmer.

Du skal også tjekke browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Mysearchresults.com på listen, skal du anvende et anti-malwareprogram såsom Reimage og scanne din computer med det. Selvom du afinstallerer programmet fra din computer, ændrer det ikke dine søgeudbydere, det forhindrer kun annoncerne i at dukke op på din computer. Så det er du altså nødt til at gøre manuelt. Alt afhængigt af den browser, du bruger, kan du følge vejledningen forneden:

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mysearchresults Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

TopSådan fjerner man Mysearchresults.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

Hvis du anvender Google Chrome webbrowseren, så følg disse instrukser for at gendanne dine tidligere indstillinger:

TopSådan fjernes Mysearchresults.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearchresults.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

For at gendanne indstillingerne i en kapret Mozilla Firefox webbrowser følg nedenstående vejledning:

TopSådan fjernes Mysearchresults.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mysearchresults.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearchresults.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Mysearchresults.com kan også påvirke Mac-brugere. I dette tilfælde kan du se nærmere på fjernelsesvejledningen til Mac:

TopSådan fjernes Mysearchresults.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Mysearchresults.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysearchresults.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-mysearchresults-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *