MyStart.com virus - Hvordan fjernes det?

MyStart.com virus

MyStart.com virus er en browser hijacker (kaprer), der er udviklet af Visicom Media. Den kan blive downloadet sammenblandet med forskellig freeware, såsom musik players, PDF creators, videoafspillere, osv. En anden måde hvorpå den kan infiltreres, er via falske opdateringsmeddelelser, der dukker op, når du søger på Internettet og som foreslår dig at få den seneste version af Java, Flash eller andre velkendte applikationer.

Når det først er lykkedes den at blive installeret, ændrer programmet din startside og standardsøgemaskine til MyStart.com. Ved første øjekast ligner den en normal søgemaskine, men problemet ved denne webside er, at den bare forsøger at fremme sponsorerede sider, så dine søgeresultater hovedsageligt vil blive baseret på kommercielle links. Selvom det ikke er en virus, er programmet meget generende og det gør din computerpræstation dårlig. Bortset fra det kan du risikere at besøge skadelige websider, da der ikke er nogle garantier for, at MyStart.com kun vil vise lovlige og pålidelige sider i dine søgeresultater.

Det anbefales derfor at fjerne MyStart.com virus ligeså snart du opdager den i dit computersystem. For at undgå den, skal du passe bedre på, når du downloader fra Internettet. Hver gang du installerer noget, så vær sikker på, at du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installation og du skal ikke tillade ændring af din startside eller tilføje andre programmer, der er dig ubekendte. For at fjerne MyStart.com, gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt derfra, der har relation til dette domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der forhindrer browserindstillinger i at kunne ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Reimage, Spyhunter eller andre anerkendte anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes MyStart.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner)

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern MyStart.com fra listen.

Sådan fjernes MyStart.com virus fra IE 11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre)->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen til Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes MyStart.com Virus fra Firefox:

 1. Indtast ”about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes MyStart.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner);
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er hijacket, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelse fra Google Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner MyStart.com ved opstart, prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet MyStart.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mystart Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-mystart-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *