Newpoptab.com redirect virus - Hvordan fjernes det?

Newpoptab.com redirect virus er et stykke malware, som har inficeret mange computersystemer i Indonesien, Gambia og Indien. Et tilbagevendende nyt vindue med dette link vil hårdnakket dukke op i browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og internet Explorer, og du ser denne webside på grund af en adware-parasit i din enhed. Derudover registrerer websiden oplysninger omkring din geografiske placering, og derfor vil svindel-annoncerne være på dit sprog.

Denne pågældende webside styres af et ondsindet reklamenetværk, som formår at udsætte folk for alle mulige former for svindel. For det første kan folk blive tilbudt at installere en falsk version af MacKeeper. Websiden omdirigerer også til mange svindlere, der fupper med teknisk support og opfordrer folk til enten at downloade et specifikt program, der kan beskytte deres operativsystem mod virusser, eller at ringe til en hjælpelinje.

Hvad kan der siges om dette reklamenetværk?

Denne pop-up viser muligvis kun web-adressen Newpoptab.com til at begynde med: linket på adresselinjen skifter derefter hurtigt til et andet websted. I løbet af vores efterforskning blev vi omdirigeret til en bunke svindelagtige domæner. Websiden Macdamaged.tech ville nok have foregivet at tilbyde en lovlig MacKeeper-applikation, men linket har intet med dette sikkerhedsværktøjs officielle myndigheder at gøre. Hvis vi havde installeret det, kunne vi være blevet inficeret med en trojansk virus eller et andet malware-eksemplar. Der blev vist en lignende besked på websiden Slowmacfaster.trade, som også tilbød os en gratis oprydningsanalyse.


Newpoptab.com pop-up

Defendermacz.s3.amazonaws.com var endnu et domæne, som vi blev omdirigeret til af denne pop-up. Denne gang hævdede den, at vores OS X 10.10 Yosemite system var slemt beskadiget af 4 virusser. Der fulgte endda et stopur med for at fortælle os, at efter nedtællingen nåede nul, ville vi ikke være i stand til at downloade den tilsyneladende avancerede MacKeeper. Det er endnu engang en upålidelig kilde til den applikation. Et af domænerne gav os et kæmpe chok med sine lydeffekter: Apple.com-webbrowsing-security.site var et domæne, der antydede, at vi i stedet for 4 virusser nu kun behøvede at bekymre os om 3. Det frembragte endda en detaljeret beskrivelse om, at 2 af dem var malware-eksemplarer og 1 var phishing/spyware.


Newpoptab.com redirect virus

Det ser ud til, at Traffic-media.co også har forbindelse til dette ondsindede adware, eftersom vi blev tvunget til at gå ind på domænet med upassende og voksenorienteret indhold. Forretningsinteresserede bør også være opmærksomme på, at vi blev præsenteret for tydelig svindel, der narrer penge fra folk: BusinessInk.com. Dette domæne vil helt klart komme med enorme løfter om en stor fortjeneste, og kræve enten personlige oplysninger eller kreditkortoplysninger.

Udviklerne af Newpoptab.com har helt klart tilknytning til en bunke svindlere, som enten forsøger at få fok til at downloade malware eller afsløre deres bankkontooplysninger. Du skal aldrig, og vi gentager, aldrig være så naiv og downloade programmer fra andre kilder end de officielle websider. Hvis du gerne vil prøve MacKeeper, er du velkommen til at downloade det fra den officielle webside, og ikke fra en falsk webside, der formentlig distribuere trojanske virusser eller endda ransomware-infektioner.

Websiden Newpoptab.com er hostet i USA og frembringes højst sandsynlig af en adware-parasit. Hvis dit operativsystem i øjeblikket lider under irriterende annoncer, som fylder dine aktive vinduer eller er indlemmet i de websider du besøger, så skal du endelig bekæmpe denne infektion, så snart du opdager disse tegn.

Et adware har inficeret dit operativsystem: hvad gør du?

For det første burde du slet ikke have haft noget at gøre med de portaler, som blev indlæst af denne adware-parasit. Men det har du desværre, og derfor kan flere malware-eksemplarer i øjeblikket have en indvirkning på systemet. I denne situation er det bydende nødvendigt, at du scanner dit system med et anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Hitman. Det vil finde den aktuelle infektion, som i øjeblikket truer din sikkerhed, og tilbyde den nødvendige fjernelse.

Fremover bør du være forsigtig med de programmer, browserudvidelser og plugins, som du gør til en del af din enhed. Vælg en avanceret/brugerdefineret installation, og lad vær med nogensinde at gå med til at opdatere eller få applikationer fra ukendte kilder. Hvis du har installeret noget mistænkeligt software, så foreslår vi, at du fjerner det fra dit Kontrolpanel.

Sådan fjernes Newpoptab.com redirect virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Newpoptab.com redirect virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Newpoptab.com redirect virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Newpoptab.com redirect virus fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Newpoptab Com Redirect Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-newpoptab-com-redirect-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *