Nuesearch.com virus - Hvordan fjernes det?

Skadelige programmer er ikke lavet til at give computerbrugerne en mere behagelig tur på internettets ujævne veje. I dette tilfælde har browserudvidelsen Nuesearch.com følgende formål: at øge webtrafikken til tredjepartspartneres upålidelige hjemmesider samt fylde lommerne med beskidte penge.

Der er umiddelbart ingen begrænsning, hvad angår infektionen af forskellige browsere, for programmet passer til webbrowsere såsom Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge, Opera samt andre. Det største problem vedrørende malware som dette er nok, at computerbrugerne ofte ignorerer dem. Denne hijacker indstiller den inficerede webbrowsers startside til at være www.nuesearch.com, og denne hjemmeside ligner en helt almindelig søgemaskine, som man kan have tillid til.

Desværre forholder det sig stik modsat, og vi kan ikke anbefale, at du beholder dette skadelige værktøj installeret på din computer. Hvis du hænger på Nuesearch.com og simpelthen ikke kan finde ud af, hvordan du slipper af med den, kan vi komme dig til hjælp. Fortsæt med at læse denne artikel, hvor vi vil udstyre dig med en detaljeret vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner Nuesearch.com og fremover beskytter din computer.


nuesearch-com-virus

Derfor er Nuesearch.com uønsket

Lad og tegne et billede af, hvad en browser hijacker gør. Når den har sat sig godt til rette i dit computersystem, griber den fat i dine browserindstillinger med en kæmpe klo og knuser dem som var de gammelt legetøj. Og derefter bliver Nuesearch.com indsat som din uomstødelige søgemaskine, der åbner som din startside, hver gang du starter din browser.

Hvis du ændrer indstillinger til den tidligere tilstand, vil browser hijackeren Nuesearch.com presse sig selv ind på de indstillinger uden godkendelse. Denne handling er mulig på grund af de systemændringer, browserudvidelsen Nuesearch.com foretager. Helt specifikt tilføjer denne skadelige applikation sig selv som et Opstartsprogram. Derudover efterlader den sine filer i systemmapperne. Blot for det ene formål at etablere sig i dit computersystem.

Tager man de velkendte funktioner ved denne form for malware i betragtning, er det altafgørende at nævne, at søgeresultaterne fra platformen Nuesearch.com kan fremkomme i en rækkefølge, der prioriterer lyssky tredjeparter frem for sikre hjemmesider. Til trods for at denne tilføjelse omdirigerer dig til Google Søgning i en ny fane, så får du ikke vist autentiske resultater fra Google. Du får i virkeligheden de ændrede søgeresultater fra denne lovlige søgemaskine.

Og de er ændret på den måde, som er beskrevet ovenfor. For at give dig et fuldt billede af disse konfigurerede resultater, er vi nødt til at oplyse dig om endnu en lyssky aktivitet, som Nuesearch.com virus fuldfører.

Dette skadelige plugin har en Cookie-teknologi indlejret, som bruges til at spore dine aktiviteter online. Overvågning af dine data hjælper hackerne med at fremme flere velvalgte hjemmesider og annoncer samt til at have bedre mulighed for at drage fordel af en PPC (pay-per-click) ordning. Tredjeparter er så ivrige efter at reklamere for deres stærkt risikable hjemmesider og annoncer, fordi de på den måde spreder malwareinfektioner.

Nuesearch.com browser hijacker forstyrrer umiddelbart også din søgning på en mere generel måde. På grund af dens tilstedeværelse er hjemmesiderne længere tid om at åbne, og man kan opleve, at systemet daglig enten fryser eller går ned.

Der er mange infektioner, der ligner denne – Search.downloadmyinboxhelper.com, Search.awesomesearch.online, Search.searchmmd.com osv. De deler alle de samme kvaliteter, og derfor kan vi forsikre dig om, at det er farligt at have sådan en applikation installeret på din computer.

Hvordan distribueres denne virus?

Du kan umiddelbart begynde at lægge mærke til Nuesearch.com virus’ aktivitet, hvis du for nyligt har downloadet gratis programmer fra fildelingshjemmesider, såsom Cnet.com, Softonic.com eller Filehippo.com. Det er naturligvis ikke kun disse domæner, der distribuerer programmer med sekundært, skjult indhold. I løbet af installationsprocessen er listen med anbefalede programmer den vigtigste faktor, hvor du enten kan downloade en infektion eller vælge en sikker opsætning. Hvis du vælger den brugerdefinerede installation, vil du nemt kunne ændre på listen. Men hvis du vælger en opsætning med en grundinstallation, vil du slet ikke kunne se den liste.

Nuesearch.com hijacker kan også være indlemmet i inficerede annoncer, som endda befinder sig på lovlige sociale media. Du skal blot klikke på én af dem, og du får downloadet det potentielt uønskede program på din pc. Denne skadelige udvidelse kan også begynde sit arbejde i dit computersystem, efter at du har besøgt nogle mistænkelige domæner, såsom pornosider osv. Et angreb fra en spam e-mail kan også være skyld i, at programmet Nuesearch.com nu er aktivt i din maskine.

Sådan eliminerer man Nuesearch.com fra computeren

Udviklerne af Nuesearch.com malware tilbyder tilsyneladende en afinstallation på nuesearch.com/uninstall.html. Men selvom du klikker på deres Afinstallation, modtager du ikke den service. Anvend et anti-malwareprogram såsom Reimage eller Spyhunter, som tilbyder en automatisk fjernelse af Nuesearch.com virus.

Det er den nemmeste og mest effektive måde at slippe af med denne infektion. Vi foreslår også, at du beholder et af de programmer installeret på din computer, for de vil beskytte dit system mod lignende malware fremover. Vi har også udarbejdet en manuel fjernelsesvejledning til dem af jer, der ikke har lyst til at downloade et anti-malware software. Du finder den nedenfor denne artikel.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Nuesearch Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Manuel fjernelse af Nuesearch.com virus

Sådan fjernes Nuesearch.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Nuesearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Nuesearch.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Nuesearch.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Nuesearch.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Nuesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Nuesearch.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Nuesearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Nuesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Nuesearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Nuesearch.com virus fra listen.
Sådan fjernes Nuesearch.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Nuesearch.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Nuesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Nuesearch.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Nuesearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Nuesearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Nuesearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-nuesearch-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *