Rplitechsupport.oncallonly.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Rplitechsupport.oncallonly.com popup er en falsk meddelelse, der kan dukke op, når du søger på internettet ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den foregiver at skanne af dit system og rapporterer om nogle problemer, den har fundet. Derefter foreslår den dig venligt en løsning – at downloade noget program eller ringe til et nummer for at få hjælp. I realiteten fremmer Rplitechsupport.oncallonly.com popup kun ubrugeligt værktøj, der ikke kan gøre meget med hensyn til din computers sikkerhed og optager dermed kun plads i dit system.

Denne type meddelelser forårsages af adware programmer, som normalt infiltreres systemet ved at følge med gratis programmer fra internettet. Hvis du for nyligt har downloadet en gratis musikafspiller, PDF creators, osv., har du sandsynligvis også tilføjet en adware. For at undgå lignende generende værktøj fremover, skal du være mere opmærksom på hvert installationstrin ved dine nye downloads. Fravælg valgmuligheder, der tilbyder ekstra applikationer, hvis du ikke kender dem.

Hvis du allerede har modtaget Rplitechsupport.oncallonly.com popup, så skal du holde dig væk fra den. Dit system fungerer sikkert helt fint og du har ikke brug for hjælp til at løse problemerne, der er angivet i meddelelsen. For at fjerne Rplitechsupport.oncallonly.com popup, er du nødt til at finde og afinstallere den adware, der er ansvarlig for at frembringe den. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer hvordan du skal gøre det.

Du kan også fjerne Rplitechsupport.oncallonly.com popup automatisk, ved at køre en fuld systemskanning med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Spyhunter eller malwarebytes. Sørg for, at du opgraderer det til dets seneste version, for at sikre den bedste præstation.

Speciel guide til fjernelse af Rplitechsupport.oncallonly.com popup

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Rplitechsupport.oncallonly.coms hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Rplitechsupport.oncallonly.com og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Rplitechsupport.oncallonly.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Rplitechsupport.oncallonly.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe. 
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Rplitechsupport.oncallonly.com popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Rplitechsupport.oncallonly.com og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Rplitechsupport.oncallonly.com popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Rplitechsupport.oncallonly.com Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Rplitechsupport.oncallonly.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Oncallonly Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 17, 2014 07:46, august 17, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *