Jdn.opendone.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Jdn.opendone.net popup er en falsk meddelelse, der forsøger at narre computerbrugere til at tro, at det er en opgradering af din Media Player. Faktisk har den forbindelse med den slags browserudvidelser som for eksempel Savings Bull og Mobogenie. De kan infiltreres dit computersystem, når du downloader forskellige gratis programmer fra internettet. Du bør altid være meget forsigtig med dine downloads fra internettet og holde godt øje med deres installationstrin.

Hovedsagen med Jdn.opendone.net popup er at reklamere for kommercielle hjemmesider og distribuere browserudvidelser, adware og andre potentielle uønskede programmer. Hver annonce har links indlejret, og hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til forskellige kommercielle hjemmesider. Der er ingen garanti for, at hjemmesiden, som Jdn.opendone.net popup omdirigerer til, er sikker at besøge. Alle PUPs (potentielle uønskede programmer), som denne popup omfordeler, kan ligeledes give dig mange problemer angående dit privatliv og sikkerhed.

Du skal under ingen omstændigheder klikke på Jdn.opendone.net popup. Alle opdateringer skal downloades fra officielle hjemmesider. Hvis du modtager en underlig popup, der giver besked om en vigtig opdatering, mens du søger på internettet, skal du være meget forsigtig. Kontrollér hvilket domæne, den bruger, og klik endelig ikke på dem, som ser mistænkelige ud.

For at fjerne Jdn.opendone.net popup, skal du afinstallere den adware, der er ansvarlig for at vise den, og gendanne indstillingerne i de ramte browsere. Denne applikation påvirker Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Nedenfor kan du finde instrukser til, hvordan du hurtigt og nemt eliminerer Jdn.opendone.net popup fra din computer.

Speciel guide til fjernelse af Jdn.opendone.net popup

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Jdn.opendone.nets hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Jdn.opendone.net og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Jdn.opendone.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Jdn.opendone.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Jdn.opendone.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Jdn.opendone.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Jdn.opendone.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Jdn.opendone.net. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Jdn.opendone.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Opendone Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Jdn.opendone.net popup fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
august 10, 2014 07:46, august 10, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *