Optimum PC Boost - Hvordan fjernes det?

Optimum PC Boost

Optimum PC Boost er et tvivlsomt værktøj til systemoptimering, der fremmes med gratis downloads fra internettet. Normalt opdager brugerne ikke engang dens infiltration, da det ikke er helt åbenlyst. Hvis du imidlertid omhyggeligt læser Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, kan du se om der noget, ligesom Optimum PC Boost, der følger med. Vær opmærksom på, at den nogle gange er tilføjet hovedinstallationsprogrammet på nogle downloadwebsider, så du skal være forsigtig, selv når du installerer velkendte applikationer fra populære websider.

Hvis din computer allerede er ramt, vil du se Optimum PC Boost skanneren køre, hver gang du genstarter din PC. Programmet vil rapportere om masser af ondsindede indkommende elementer i dit system og anbefaler dig straks at ordne dem. For at gøre det, vil du blive tilbudt at få en fuld version af Optimum PC Boost, hvilket er et betalingsprogram. Hvis din computer rent faktisk havde problemer, ville det ikke være svært at få fat i et nyttigt værktøj til at ordne dem. Optimum PC Boost rapporterer imidlertid om fejl, der slet ikke findes i din maskine. Som regel skanner det din Registreringsdatabase for forældet indkommende elementer og anbefaler at fjerne dem. Dit system kan være helt i orden, men programmet vil hævde det modsatte, og prøve at få dig til at købe noget ubrugeligt.

Der findes mange anerkendte Registreringsdatabase Rensningsprogrammer, der kan udføre et ret godt job, såsom CCleaner. Desværre er Optimum PC Boost ikke et af dem. Hvis du har bemærket dens skanner på din computer, anbefales det på det kraftigste at fjerne Optimum PC Boost fra dit system. Du skal ligeledes være mere forsigtigt ved dine downloads, for ikke at få dette eller lignende unyttige programmer installeret på din PC fremover. Tag dig tid til at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, og tillad aldrig, at ukendte værktøj bliver tilføjet.

For at fjerne Optimum PC Boost, skal du skanne dit system med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Spyhunter eller malwarebytes. Glem ikke at opgradere dem til deres seneste version, for at sikre at de fungerer optimalt.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Optimum Pc Boost, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-optimum-pc-boost

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *