OptOn - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

OptOn er en browserudvidelse, der hævder at levere alle mulige tilbud fra dine foretrukne online shoppinghjemmesider. Selvom du kan downloade dette program fra den officielle hjemmeside, følger det som regel med andet software, og brugerne er ikke vidende om infiltrationen, førend det begynder at vise irriterende annoncer samt forstyrre deres arbejde på internettet.

I de fleste tilfælde kan du undgå at downloade disse uønskede programmer, der er bundtet til det nødvendige software, du gerne vil downloade. Du er blot nødt til at fravælge flere indstillinger i den brugerdefinerede installation ved freeware såsom videoafspillere, musikafspillere, PDF creators osv. Hvis du springer dette punkt over, vil alle ekstra programmer, der er pakket sammen med dit valgte program, blive installeret automatisk. Nogle brugere har rapporteret, at OptOn fulgte med DVDX Player 3.2, Fast Free converter, Video Media Player 1.1 og YouTube Downloader HD.

Når OptOn adware først er inde, viser det annoncer, der tiltrækker brugernes opmærksomhed ved at tilbyde kuponer og rabatter for diverse produkter. Meddelelserne inkluderer sponsorerede links, så hvis du klikker på dem, vil du hjælpe udviklerne af OptOn med at tjene penge. Hvis du ligeledes kommer ind på en ondsindet hjemmeside, efter at have klikket på disse popups, kan din computer blive inficeret med farligt malware. Så hvis du har bemærket OptOn annoncer i din computer, men du har aldrig selv installeret dette program, er det stærkt anbefalet at fjerne det.

Vi anbefaler, at du kører en fuld systemscanning med Spyhunter, hitman eller andet lovligt værktøj, som du har tillid til. De vil nemt fjerne OptOn, og du vil aldrig se dets annoncer i din computer igen. Du skal ikke glemme at opgradere dit anti-spyware program til den nyeste version, for at du kan være sikker på, at det finder og fjerner de nyeste, uønskede programmer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til OptOn

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom OptOn, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
januar 18, 2015 07:30, januar 18, 2015 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *