OurSurfing.com virus - Hvordan fjernes det?

OurSurfing.com virus er en browser hijacker, der kan blive installeret i din Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari browser. Programmet spørger ikke efter brugerens tilladelse, og det udskifter startsiden og standardsøgeudbyderen. Alle de egenskaber er en perfekt beskrivelse af en browser hijacker infektion, og den skal under ingen omstændigheder være installeret på din computer.

Selvom OurSurfing.com ligner de fleste andre søgeudbydere, forsøger den at reklamere for sponsorerede hjemmesider, så du kan ikke rigtig stole på søgeresultaterne. Den kan også forårsage omdirigeringer til potentielt farlige hjemmesider, så vi råder dig til at fjerne OurSurfing.com virus og i stedet for at bruge Velkendte søgeudbydere, som du har tillid til.


OurSurfing.com virus remove

Desværre er det nok ikke lige så nemt at gøre det. Selvom infektionen fungerer som en browsertilføjelse og de fleste brugere er i stand til at deaktivere dem, må du ikke glemme, at der er tale om et malware, og det kan gendannes senere hen ved hjælp af de filer, som er placeret på harddisken.

Derfor skal du læse hele denne artikel færdig, så du kan finde ud af, hvordan du hurtigt og effektivt fjerner OurSurfing.com virus ved hjælp af et anti-malwareprogram eller helt på egen hånd. Du er også velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende dette emne i kommentarfeltet nedenfor artiklen.

Derfor kategoriseres OurSurfing.com som Hijacker

OurSurfing.com virus er udviklet af SmartWave Technology Limited. Formålet med programmet er at Reklamere for forskellige hjemmesider og tjene penge fra klik på affilierede links. Det skader ikke din computer, men programmet anvender urimelige metoder til at trænge ind i systemet, og det kan også bidrage til krænkelse af dine private oplysninger. Her kan du læse, hvad programmet oplyser om indsamling af information om dig:

Vi indsamler nogle anonyme oplysninger, hver gang du benytter vores tjeneste, så vi kan forbedre den overordnede kvalitet af din oplevelse online. Vi indsamler din IP-adresse, henvisende data samt type på browser og platform. Du behøver ikke registrere dig hos os, før vi kan indsamle disse anonyme oplysninger.

Når Oursurfing.com virus er inde i systemet, propper den dine søgeresultater med tonsvis af sponsorerede hjemmesider, og den kan også omdirigere til uønskede sider. Det er meget irriterende at blive forstyrret hele tiden. Desuden kan den så nemt som ingen ting Omdirigere dig til nogle kompromitterede hjemmesider. Det kan medføre, at du får andre potentielt uønskede programmer ind i dit system eller endda bliver inficeret med spyware eller andre farlige trusler. Du rådes på det kraftigste til at fjerne OurSurfing.com virus, lige så snart den har fået kontrol over en af dine browsere.


OurSurfing.com virus traffic

Sådan fungerer OurSurfing.com

Når OurSurfing.com er blevet installeret og føjet til din webbrowser, vil den straks tage fat. Den indstiller automatisk din startside og standardsøgemaskine til www.oursurfing.com, så du kommer til at besøge pågældende hjemmeside, hver gang du åbner en webbrowser. Før eller siden begynder en masse brugere at bruge hjemmesiden som deres søgeudbyder, og det er ikke godt.

Der findes tonsvis af hijackere som denne – Searchinspired.com, Search.playnsearch.net, Frompus.club og lignende. De ligner alle sammen hinanden, idet de udgiver sig for at være pålidelige, forbedrede søgemaskiner, men i virkeligheden omdirigerer de blot brugerne til resultatsider med søgeresultater, som ikke har relevans for deres søgeforespørgsler. Det er spild af tid, og desuden kan det true den personlige sikkerhed.

Hver søgeforespørgsel, du indtaster på OurSurfing.com, vil hjemmesiden helt bestemt indsamle, og det er akkurat sådan, at dine personlige og følsomme data kan sive ud til tredjeparter. Programmet kan også spore din adfærd online ved hjælp af cookies, så det kan også sive ud.

Sådan kan OurSurfing.com inficere din computer

Selvom man opdagede OurSurfing.com virus for et år siden, er den stadig aktiv i dag. Ifølge de data som SimilarWeb kommer med, får hjemmesiden omkring 400.000 besøg hver måned. Selvom de fleste af besøgene kommer fra Indien og andre asiatiske lande, kan din computer blive inficeret, uanset hvor du befinder dig.

OurSurfing.com virus bliver installeret i tilfældige browsere, idet den følger med gratis programmer fra internettet. Du kan finde den i din browser, efter at du har fået fat på en gratis musikafspiller, PDFCreator og andre lignende applikationer. Hvis du gerne vil undgå at installere ekstra uønskede programmer, skal du være mere opmærksom på installationspunkterne for de programmer, du downloader fra internettet. Hvis programmet forsøger at udskiftet din startside, står det som regel ved et af installationspunkterne. Du skal aldrig gå med til at benytte ukendte sider som din søgeudbyder.

Hvis OurSurfing.com virus allerede forstyrrer din søgning, er der ikke andet at gøre end at fjerne den så hurtigt som muligt. Se fjernelsesvejledningen for OurSurfing.com virus forneden eller scan din computer med et anti-malwareprogram. Vi kan højt anbefale enten SpyHunter eller Reimage, da begge programmer har vist sig at være meget effektive mod infektioner som denne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Oursurfing Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Manuel fjernelse af OurSurfing.com virus

Sådan fjernes OurSurfing.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom OurSurfing.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til OurSurfing.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af OurSurfing.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner OurSurfing.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet OurSurfing.com virus delen fra destinationsfeltet.

TopSådan fjernes OurSurfing.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OurSurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes OurSurfing.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med OurSurfing.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OurSurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes OurSurfing.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern OurSurfing.com virus fra listen.
Sådan fjernes OurSurfing.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med OurSurfing.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OurSurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man OurSurfing.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes OurSurfing.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller OurSurfing.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OurSurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-oursurfing-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *