PC Fix Speed - Hvordan fjernes det?

PC Fix Speed

PC Fix Speed hævder at være et system optimeringsprogram, der er i stand til at øge din computers hastighed samt reparere computerfejl. I virkeligheden er det ikke et lovligt program, men svindel. Det trænger ind i en computer ved hjælp af diverse tricks, såsom social engineering eller bundtet med freeware. Hvis du lægger mærke til en annonce, der informerer om, at din computer kører langsommere end den burde, og du klikker på den, kan du blive inficeret med en prøveversion af PC Fix Speed. Når det først er installeret i din computer, vil det starte med at scanne den og vise alle mulige former for advarsler med det eneste formål at overbevise dig om at købe en fuld version af programmet.

En gratis version af dette falske renseprogram til registreringsdatabasen kan ikke blive fjernet fra Kontrolpanelets Tilføj og Fjern Programmer liste, medmindre du køber den fulde version. Der findes intet lovligt program, som vil tvinge en computerbruger til at gøre det. En anden kendsgerning, der beviser, at det er svindel, er scanningsresultaterne, som PC Fix Speed leverer. De er tydeligvis overdrevet, hvor nogle af problemerne slet ikke eksisterer eller er almindelige for ethvert system og ikke forhindrer computerens arbejde:

PC Fix Speed har fundet fejl i din computer!

 PC Fix Speed har også fundet flere problemer, som kan gøre din computer langsommere:

  • Optimeringstweaks til rådighed: 15
  • Forøg din diskplads med: 125,2MB

Advarsel!!!

 Din systemregistreringsdatabase indeholder fejl.

Fundne registreringsdatabasefejl: 54

Vi anbefaler, at du fjerner fejl ved at klikke på Fjern Nu! knappen.

Hvis du spørger nogle computerteknikere, vil de bekræfte, at ingen systemregistreringsdatabase er helt fri for fejl og unødvendige poster. Det skyldes installation og afinstallation af programmer. Disse mindre fejl påvirker dog ikke din computers ydeevne. Selvom du køber en betalt version af PC Fix Speed, vil det højst sandsynligt ikke fjerne de fundne trusler.

Det er stærkt anbefalet at fjerne PC Fix Speed, hvis du har bemærket dets aktivitet. Du kan vælge at benytte en automatisk eller manuel fjernelsesmetode. Bemærk venligst, at en manuel fjernelse kun bør anvendes af en erfaren computerbruger, for at der ikke bliver gjort mere skade. For en automatisk fjernelse af PC Fix Speed, skal du downloade Spyhunter og udføre en fuld systemscanning med det. Programmet vil finde alle ondsindede poster og fjerne dem. For at undgå lignende infektioner fremover, så skal du ikke klikke på mistænkelige annoncer, du skal kun downloade softwareopdateringer fra officielle hjemmesider, og når du installerer gratis applikationer, skal du altid vælge en brugerdefineret installation samt fjerne afkrydsningsbokse for ekstra programmer, som vil blive tilføjet som standard.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pc Fix Speed, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel PC Fix Speed fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pc-fix-speed

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *