PC Power Booster - Hvordan fjernes det?

PC Power Booster, ikke at forveksle med en strømadapter, er et optimeringsprogram og renseprogram til registreringsdatabasen, som lover at kunne få din pc til at køre bedre end før. Det er for dårligt, men PC Power Booster behøver ikke at være godt, for at udviklerne af det kan tjene penge. Programmet finder snesevis af problemer på din computer og påstår derefter, at de er skyld i, at din computer ikke fungerer godt nok. Og det er selvfølgelig kun den fulde, dyre version af PC Power Booster, der kan løse problemerne, men du er nødt til at bruge penge på det for at finde ud af det.

Markedet med PC (og Mac) optimeringsprogrammer og renseprogrammer til registreringsdatabasen er stort set fyldt med ubrugelige programmer og svindel – og det er et stort problem. PC Power Booster ser ud til at være en af de applikationer, som primært koncentrerer sig om at blive købt af så mange folk som muligt. Dette forklarer den aggressive distribution, uærlige markedsføring samt de scareware-funktioner, som udviklerne af PC Power Booster tager i brug.

Kan det virkelig forbedre din computers ydeevne?

PC Power Booster’s salgsfremmende materiale er meget passioneret omkring, hvor effektivt dette program er og hvor meget det kan hjælpe din computer med at køre hurtigere end før. Men passer det?

PC Power Booster lægger vægt på registreringsdatabasen. Windows registreringsdatabasen er en database med forskellige indstillinger. Nogle af disse indstillinger ligger meget tæt på hardwaren, hvilket betyder, at en forkert redigering eller sletning kan få omfattende og uventede konsekvenser. Den samme fare er der ved at redigere poster til softwaren. Der findes alle mulige slags rædselshistorier, hvor man har været nødt til at geninstallere Windows, efter at et optimeringsprogram til registreringsdatabasen har begået en fejl. Du skal ikke selv prøve at redigere registreringsdatabasen, medmindre du først har oprettet en sikkerhedskopi, og det samme gælder for PC Power Booster.

Selvom registreringsdatabasen er så kraftig, så er den meget lille. Overflødige og ugyldige poster sænker ikke mærkbart systemet. De unødvendige data ligger der bare og forstyrrer ikke noget, skader ikke ydeevnen og optager kun en lille mængde hukommelse. Så i modsætning til hvad PC Power Booster gerne vil have dig til at tro, vil det ikke gøre den store forskel, om nogen, at du fjerner unødvendige poster.


PC Power Booster program screenshot showing 60 errors and a tech support prompt

Der findes nogle lovlige programmer, der optimerer registreringsdatabasen, men de bør være meget anerkendte og meget professionelle, for at folk kan betro dem sådan en følsom opgave. Nogle af disse programmer er gratis, meget mindre alarmerende end PC Power Booster, og er ærlige og lover ikke for meget.

Men når alt kommer til alt, så er det ikke så brugbart at optimere registreringsdatabasen. Det er potentielt farligt, og skal ikke udføres af et umiddelbart inkompetent og forældet program. Unødvendige poster skader som sagt ikke din computers ydeevne, bestemt ikke så ”radikalt”, som PC Power Booster hævder, at de gør. Hvis du imidlertid ændrer eller sletter den forkerte nøgle, kan det rent faktisk medføre flere fejl og endda gøre dit operativsystem ubrugeligt.

Det, du rent faktisk kan gøre for at forbedre din computers ydeevne, er blandt andet at:

 • afinstallere ubrugte programmer.
 • Fjerne applikationer, som du ikke bruger fra opstart.
 • fjerne evt. malware og browser hijackere.
 • Slette filer i tilfælde af, at du næsten ikke har mere ledig hukommelse tilbage.
 • Opdatere dit software.
 • Opdatere dit hardware (dette er dyrt, men det er nogle gange nødvendigt for at kunne forbedre ydeevnen).

De fleste af disse ting kan du gøre ved hjælp af de indbyggede funktioner i Windows. Du behøver ikke PC Power Booster til at fjerne unødvendige filer, administrere opstart, løse fejl og til fejlfinding, når Windows allerede kan gøre det. PC Power Booster kan endda betragtes som et PUP – et potentielt uønsket program.


PC Power Booster -- various sale calls

Hvordan kan man adskille PUP’er fra sikre programmer?

PC Power Booster udviser en noget mistænkelig adfærd, der burde alarmere enhver, som støder på det. Dog formår det alligevel at snige sig ind i brugernes systemer, og nogle køber til med programmet. Også selvom der er tydelige tegn på, at man bør undgå PC Power Booster.

For det første er det sjældent, at lovlige programmer får deres installationsprogram sporet som mistænkeligt af anerkendte antivirusprogrammer. Faktisk er listen med lovlige anti-malwareprogrammer, der forhindrer PC Power Booster i at blive installeret, så lang, at hvis du har fået det installeret uden at vide det, så er du nok nødt til at få fat på et bedre antivirusprogram, eller at rette på dit nuværende (der findes nogle ret alvorlige virusinfektioner, der knækker antivirusprogrammer).

Det er normalt at have en startside, der omfatter en metode, der downloader programmet. Men PC Power Booster anvender i øjeblikket andre distributionsmetoder, såsom at det følger med gratis programmer. Bundtning/programpakker er en form for meget aggressiv markedsføring, der downloader programmet sammen med hovedprogrammet, hvor sidstnævnte er et eller andet program, som du tilsigtet downloader, og hvor førstnævnte er en applikation, som udviklerne forsøger at få installeret på så mange computere som muligt. De brugere, som pludselig opdager PC Power Booster eller et andet program på deres maskine, skal straks blive mistænkelige ved det, for der er stort set ingen lovlige programmer, der bruger sådan en metode.

PC Power Booster anvender forskellige sikkerhedsmærkater, stempler og andet med navnene på populære virksomheder og vellydende udsagn såsom ”Beskyttet” og ”Pålideligt”. De er sandsynligvis ægte, men det betyder egentlig ikke så meget. Faktisk har jeg kun lagt mærke til, at software med dårligt ry bruger dem og viser disse udsagn i stor stil. Desuden er det kun billeder, det er ret vanskeligt at bekræfte dem. Et falsk værktøj har ikke svært ved at forfalske dem, hvis det vil.

Nogle optimeringsprogrammer bruger falske online underretninger, scanninger og andre svindelagtige sider for at få folk til at downloade dem. De lover at løse problemerne på din pc. Online advarsler og scanninger fungerer kun, hvis du udtrykkeligt giver dem tilladelse til at få adgang til dine filer, f. eks ved at uploade de filer, der skal scannes, hvilket som regel ikke sker. Du skal også være forsigtig med de scanninger, der er for hurtige. Svindlerne ved, at vi har travlt og er utålmodige, og de prøver altid på at gøre installationen og købsprocessen så let som muligt.

PC Power Booster’s tekniske support er lidt for ivrig efter at få fjernadgang til deres brugeres computere. En sådan adgang kan få katastrofale følger i de forkerte hænder, den kan f. eks blive brugt til at overbevise dig om, at du har malware i dit system, også selvom du ikke har. Jeg må i det mindste rose PC Power Booster for deres ansvarsfraskrivelse, hvor de siger, at de kan finde på at tilbyde yderligere produkter, hvis du ringer til deres support. Det er der nemlig ikke mange optimeringsprogrammer, der advarer folk om.

Udviklerne af sikre programmer taler som regel aktivt med deres brugere, f. eks i fora og på sociale medier. Den slags udviklere og teknisk support forsøger umiddelbart ikke på at få dig til at købe et eller andet dyrt program, som det ofte forekommer med optimeringsprogrammer. De forsøger heller ikke bevidst at skræmme dig med opfundne trusler. Lovlige programmer benytter et neutralt sprog og neutrale farver til at vise de fleste fund, og bruger fremtrædende røde farver til alvorlige problemer.

Sådan fjerner du PC Power Booster

PC Power Booster er stort set spild af PC-ressourcer, der i bedste fald er ubrugeligt og i værste fald farligt. Det betyder ikke, at det er skadeligt, men det ændrer ikke det faktum, at PC Power Booster opfører sig uetisk med hensyn til vildledende promovering, svindelagtig teknisk support samt uærlig og overdreven præsentation af ”problemer”, som PC Power Booster finder. Dette program indgyder ikke tillid og minder meget om andre PUP’er, såsom Secure PC Cleaner og Driver Updater Plus. Faktisk kan det være forbundet med disse Jawego-produkter.

Som altid med potentielt uønskede programmer kan du fortsætte med at bruge dem. Det vil ikke inficere din maskine med en virus eller noget i den stil. Du skal blot være skeptisk, hvad angår forsøg på at sælge dig flere programmer, og især med at give fjernadgang til din computer. Du kan også afinstallere det manuelt blot ved hjælp af dit kontrolpanel.

Uanset om du vil beholde PC Power Booster eller ej, så kan det være gavnligt, at du scanner dit system med et effektivt antivirusprogram, såsom Reimage eller Spyhunter. I tilfælde af at du har et adware, eller måske et program, der ynder at smugle uønskede programmer ind i din enhed, så kan fjernelsen af dem måske endda medføre en bedre ydeevne, hvem ved.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pc Power Booster, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes PC Power Booster ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom PC Power Booster installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til PC Power Booster
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af PC Power Booster fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pc-power-booster

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *