PC Repair - Hvordan fjernes det?

PC Repair

PC Repair er et nyt, falsk systemoptimeringsprogram fra samme familie som HDD Repair. Disse programmer er ikke så meget anderledes end rogues (falske sikkerhedsprogrammer), og de inficerer computersystemet ved hjælp af trojanske virus fra inficerede websider, shareware downloads og falske softwareopdateringer. I modsætning til falske antivirusprogrammer vil PC Repair simulere, at din computers hardware er ødelagt, i stedet for at rapportere om falske virusinfektioner.

De første tegn på PC Repair er falske sikkerhedsadvarsler og notifikationer. Disse advarsler er ude på at skræmme dig og få dig til at købe en fuld version af dette ubrugelige softwareprogram. De fleste af PC Repair advarslerne lyder underlige, hvis man forstår sig lidt på computere:

Kritisk fejl!

Der er fundet ødelagte harddisk klynger. Private oplysninger er i fare.

Kritisk fejl

RAM-hukommelse forbrug er kritisk højt. RAM-hukommelse svigt.

Påmindelse om aktivering

PC Repair Aktivering

Avanceret modul-aktivering er nødvendig for at kunne rette de fundne fejl samt problemerne med ydeevnen. Køb Advanced Module licens, så du kan aktivere dette software og aktivere alle funktioner.

PC Repair vil forhindre almindelige programmer i at kunne åbne. Det vil komme til udtryk således: når du klikker på en eksekverbar, vil der højst sandsynligt blive vist en af følgende systemmeddelelser, i stedet for at det almindelige program starter:

System Fejl

Der opstod en fejl under læsningen af systemfilerne. Kør et systemdiagnosticeringsværktøj, som kan tjekke din harddisk for fejl.

Harddisk svigt

Systemet er stødt på et problem med en eller flere installerede IDE / SATA harddiske. Det anbefales, at du genstarter dit system.

Kritisk fejl

Harddisk kritisk fejl. Kør et systemdiagnosticeringsværktøj, som kan tjekke din harddisk for fejl. Windows kan ikke finde plads på harddisken. Harddisk fejl.

Alle disse meddelelser er kun ude på at skræmme dig og få dig til at starte en fuld scanning med PC Repair, som vil producere falske resultater, der viser forskellige fejl. De fleste af de fejl ville ikke kunne repareres, hvis de var ægte, og andre er total urealistiske.

Hvis du gerne vil slippe af med PC Repair, kan du følge vejledningen nedenfor. BEMÆRK: Når du fjerner PC Repair, SKAL DU IKKE rense TEMP mappen, før du har repareret det hele. PC Repair lagrer genveje i %TEMP%smtmp fra dit skrivebord samt dokumenter dér.

  1. Anvend den følgende nøgle til at deaktivere størstedelen af PC Repair advarsler og popups:

8475082234984902023718742058948

  1. Download og kør Process explorer (anvend smartphone eller USB disk, hvis du ikke kan starte browseren), backup placering hér: https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/PE/eXplorer.exe.

Det kan være nødvendigt, at du omdøber den til et-eller-andet.com for at starte den.

3. Stands processerne, der starter fra Alle Brugere/ Application Data, AppData, TEMP eller lignende.

4. Download og scan din PC med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware.

5. For at færdiggøre fjernelsen af PC Repair, skal du kopiere dine genveje tilbage og samtidig sikre dig, at dine filer ikke er skjult.

6. Når alt er blevet gendannet, skal du rydde op i din TEMP.

PC Repair kan være bundtet med TDSS rootkit og således skjule dine filer. Hvis du ikke kan se dine filer, skal du åbne mappeindstillinger og aktivere indstillingerne, der viser skjulte filer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pc Repair, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel PC Repair fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pc-repair

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *