PC Speed Clean - Hvordan fjernes det?

PC Speed Clean

PC Speed Clean er et PC optimeringsværktøj, der umiddelbart skulle kunne hjælpe computerbrugere med at løse alle problemer i registreringsdatabasen, slippe af med unødvendige filer osv. Men programmet besidder nogle tvivlsomme funktioner, og da det er bundtet med andet software, som ikke oplyser ordentlig om det, kategoriseres det som et potentielt uønsket program. For det meste trænger PC Speed Clean ind i systemet bundtet med freeware- og sharewareprogrammer, på trods af at det har en officiel hjemmeside, hvorfra du kan downloade det. Problemet ved at det bliver installeret sammen med freeware er, at brugerne ofte ikke bemærker disse bundter og installerer dem, uden at de helt er klar over, hvad de får ind i systemet.

Når PC Speed Clean trænger ind i systemet, vil det starte sin scanner, hver gang du genstarter dit computersystem. Scanneren vil foregive at lede efter problemer i et par minutter, hvorefter den vil rapportere om snesevis af problemer i din computer. Men den vil ikke give dig mulighed for at løse dem, førend du køber en licens til PC Speed Clean. Og den slags distribution af softwareprogrammet er ikke rimelig. Desuden angiver programmet ofte problemer, som slet ikke påvirker dit system, såsom nogle gamle poster i registreringsdatabasen. Uanset hvilke problemer programmet finder, så vil du, så snart du klikker på ”Fix Now”, blive omdirigeret til det sted, hvor du kan købe en fuld version af PC Speed Clean.

Derudover kan din computer blive væsentlig langsommere, og du kan også modtage forskellige popup annoncer, der advarer dig om potentiel skade i din computer og dermed endnu en gang presse dig til at købe den fulde version af PC Speed Clean. Du skal af sikkerhedsmæssige årsager aldrig købe dette optimeringsværktøj eller opgive dine kreditkortoplysninger til udviklerne af programmet.

Hvis din computer allerede lider under dette generende værktøj og du gerne vil fjerne PC Speed Clean, skal du afinstallere det fra programlisten, som du finder i Kontrolpanelet. Derefter skal du scanne dit system med et anerkendt anti-spyware program, såsom, Spyhunter, malwarebytes eller et andet originalt anti-spyware. Den slags værktøjer vil finde alle eksisterende problemer og løse dem. Du skal blot huske at opgradere det til den nyeste version, så programmet kan yde sit bedste.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pc Speed Clean, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pc-speed-clean

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *