PCTuner - Hvordan fjernes det?

PCTuner er opført som et PUP (potentielt uønsket program) på grund af flere ondsindede handlinger, det udfører. For det første trænger det ulovligt ind i din computer, uden at du overhovedet er informeret om det. For det andet søger det at få penge fra brugerne. Og programmet er fuldstændig ubrugeligt. Derfor bør du ikke have programmet installeret i din computer. Hvis dit system er inficeret med dette malware, og du gerne vil slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med fyldestgørende og forståelige instrukser til, hvordan du slipper af med PCTuner.

Allerførst skal du vide, at der er to måder, hvorpå du kan eliminere denne uønskede applikation. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, bør du få hjælp af et pålideligt anti-malware værktøj, såsom Malwarebytes, StopZilla eller SpyHunter. Du skal blot downloade og installere et af disse programmer og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, så du ikke behøver at bekymre dig om det mere. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Men hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også fjerne PCTuner manuelt.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende PCTuner eller fjernelsen af det, skal du ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Hvis du gerne vil vide mere om de særlige funktioner ved PCTuner, skal du blot læse videre.

Om PCTuner

Denne applikation trænger ind i computeren uden nogen som helst oplysning om det. Når programmet først er inde, vil det køre en scanning af alle gemte filer i din PC. Du bør tage med i dine overvejelser, at dette program hverken har nogen gyldig scanningsmaskine eller virusdatabase, så det kan ganske enkelt ikke finde noget. Så som du kan se, så er denne scanning fuldstændig falsk. Når scanningen er færdig, vil PCTuner vise en advarselsmeddelelse om, at din computer kan være inficeret med en trojansk virus eller anden infektion (se billedet herunder).
PCTuner

For at fjerne denne virus, vil du blive bedt om at købe en premium version af PCTuner. På den måde søger udviklerne af applikationen at få penge fra kunder. Du skal ikke købe denne premium version af denne applikation, hvis du ikke har lyst til at smide dine penge ud af vinduet. Hvis du allerede har købt den, skal du straks kontakte din kreditkortudbyder med en anmodning om at få refunderet dine penge. Du skal ikke glemme at nævne, at du er blevet snydt, eller at du har betalt for en ondsindet applikation.

PCTuner kan ligeledes infiltrere andet malware i dit system, så selvom du fjerner det fra din computer, er du nødt til at scanne den med et pålideligt anti-malware program, for at sikre dig, at dit system er sikkert.

Således distribueres PCTuner

PCTuner spredes ved at følge med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en mistænkelig hjemmeside, er der en risiko for, at PCTuner vil blive installeret sammen med det, uden dit samtykke. For at undgå det, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade det, for det kan muligvis være PCTuner eller andet malware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du endelig ikke vente med at fjerne det fra dit system.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pctuner, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pctuner

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *