PortaldoSites.com Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Portaldosites.com er en browser hijacker, der trænger ind i din computer sammen med gratis downloads. Når den først er inde, vil du kunne se, at din startside er blevet ændret til Portaldosites.com, og at din standardsøgemaskine er blevet til search.portaldosites.com. Selvom selve programmet ikke skader dit system, er det meget irriterende, fordi det forstyrrer dine søgeaktiviteter.

Det viser søgeresultater, der er baseret på sponsorerede links. På den måde bliver din søgning fuldkommen ukorrekt, og du er tvunget til at besøge websider, som ikke har noget at gøre med det, som du ledte efter. Som du ved, så er der websider, som kan installere malwareinfektioner på din maskine, efter at du har klikket på et skadeligt link. Den slags links befinder sig blandt søgeresultaterne. Og således udsætter Portaldosites.com indirekte dit system for infektion. Desuden sporer programmet din online aktivitet og indsamler information om dine søgeforespørgsler. Derefter kan disse data blive brugt med henblik på markedsføring.

Som vi allerede har nævnt ovenfor, bliver Portaldosites.com hijacker distribueret sammen med andet software. Derfor skal du være meget forsigtig med det, som du downloader, og selvom du har tillid til et program, skal du altid være meget opmærksom i løbet af installationen. Det anbefales, at du bruger en brugerdefineret installation frem for en automatisk. Du skal følge alle punkter og ikke bare springe dem over, og du skal fravælge uønskede applikationer, der ellers vil blive installeret i dit system som standard. Portaldosites.com er et af de mange potentielt uønskede programmer, der på det seneste bliver føjet til browserne uden brugernes viden.

Hvis du allerede er blevet offer for Portaldosites.com hijacker, anbefaler vi på det kraftigste, at du hurtigst muligt fjerner det fra dit system. Åbn Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstallér Program” i Programområdet. Led efter alt i programlisten, der har tilknytning til Portaldosites.com, og klik på Afinstallér/Udskift ved siden af det. Følg vejledningen herunder, alt efter hvilken browser du bruger.

I IE:

Åbn IE og gå til ”Værktøjer” → ”Administrer Tilføjelser”.

Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har forbindelse til Portaldosites.com.

Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før, og gør den til din standard søgeudbyder. Endvidere kan du vælge ”Web Søgning”, klik ”Deaktiver forslag” for at deaktivere det.

Gå til ”Værktøjer” → ”Internet Indstillinger” og vælg ”Generelt/Søg”. Klik ”Brug standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK” for at gemme ændringerne.

I Mozilla Firefox:

Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjer” → ”Tilføjelser”.

Vælg ”Udvidelser” → Portaldosites.com og klik ”Afinstaller”.

Gå til ”Værktøjer” → ”Indstillinger”. Nulstil opstartssiden eller redigér den til google.com.

I Google Chrome:

Klik på ikonet ”Tilpas og kontroller Google Chrome”, vælg ”Indstillinger”.

Vælg ”Søg” indstillingen og udskift Google Chrome startsiden med google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner”

Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

I de fleste tilfælde er de ovenfornævnte punkter måske ikke nok til at fjerne alle Portaldosites.coms poster. Hvis du ikke har så megen erfaring med den slags, kan en manuel fjernelse skade din computer endnu mere. Vi anbefaler, at du scanner dit computersystem med et anerkendt anti-spywareprogram, som f. eks Spyhunter. Det vil automatisk hjælpe dig med at slippe af med det uønskede program. Og selvom du vælger en manuel fjernelse, bør du udføre en fuld systemscanning bagefter, så du kan være sikker på, at der ikke er nogen virusser eller andre adware/browser hijackere tilbage.

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner PortaldoSites.com Hijacker siden ved opstart, så prøv dette:

  • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
    Shortcut properties
  • Åbn Genvejs fane.
    Remove url
  • Slet PortaldoSites.com Hijacker delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til PortaldoSites.com Hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PortaldoSites.com Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

PortaldoSites.com Hijacker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 19, 2017 07:43, juli 26, 2017 18:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *