POSHCODER - Hvordan fjernes det?

POSHCODER

POSHCODER er en ransomware virus, der er programmeret til at kryptere txt., .xls og .doc filer. Krypteret filer er oprettet i .psd illustrator format. Denne ransomware bruges vidt omkring af forskellige cyberkriminelle, for at kunne hijacke/kapre computere og kryptere filer, hvorefter de beder om penge. Hvis din computer er kompromitteret af POSHCODER, er dine personlige filer og forskellige data i alvorlig fare. Hvis du har bemærket den, skal du ikke vente længere, men straks skride til handling. Denne ransomware kan låse dine filer i samme øjeblik, din computer bliver inficeret, så du bør være forberedt og vide hvad du skal gøre i det værste tilfælde, der overhovedet kan overgå alle computerbrugere forbundet med internettet. Det er ikke så svært at bestemme, om din PC er inficeret med POSHCODER – hvis dine filer er blevet omsat til .psd format, uden at du har gjort det, er det sandsynligvis denne virus, der er ansvarlig for disse handlinger.

Som regel bliver computerbrugerne bedt om at betale en løsesum, hvis de gerne vil have deres krypterede filer tilbage. I de fleste tilfælde bruger cyberkriminelle Bitcoins betalingssystem til at fuldføre denne aftale, idet det er mere kompliceret at opspore betalinger, så hackerne ikke så nemt kan blive fanget.

Det mest foruroligende er, at selv om du betaler løsesummen, kan dine filer stadig forblive krypteret. Dette sker for tusindvis af folk hver dag over hele verden.

Hvis du spekulerer på, hvordan din computer kan blive inficeret med POSHCODER ransomware, er svaret ganske enkelt – normalt er den gemt i phishing sider (vi har skrevet om spredningen af denne type virus i vores foregående artikler). Det er ikke den eneste måde hvorpå POSHCODER bliver distribueret. Det følger også med andet gratis software, der kan findes på internettet, dvs. når du downloader noget fra en mistænkelig webside. Vær meget forsigtig under enhver ny installation. Du skal ikke springe noget trin over og vælg en brugerdefineret eller avanceret installation. Læs alle vilkår og betingelser, og sørg for, at POSHCODER ikke følger med. Hvis din computer allerede er inficeret med POSHCODER, anbefaler vi på det kraftigste, at du skanner med et pålideligt anti-malware, såsom Spyhunter, for at finde trojaner, der har installeret denne ransomware. Efter at de er fjernet, kan du gendanne dine filer, ved at bruge et af de gratis programmer til filgendannelse såsom Recuva, Puran File Recovery, Glary Undelete eller Pandora Recovery.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Poshcoder, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-poshcoder

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *