Privitize VPN Virus - Hvordan fjernes det?

Privitize VPN eller virtuelt privat netværk er en applikation, som gør dig i stand til at beskytte dine fortrolige oplysninger, mens du søger på internettet. Den opretter et Virtuelt Privat Netværk mellem din computer og virksomhedens servere, og derved skulle computeren formodentlig være beskyttet mod, at andre kan se ens søgeaktiviteter, chatbeskeder, downloads, kreditkortoplysninger samt alt andet, der sendes over netværket. Selvom applikationen er lovlig, kalder nogle den for Privitize VPN virus på grund af de uønskede ændringer, den forårsager, samt den komplicerede fjernelsesprocedure.

Da Privitize VPN er gratis, er den nødt til at tjene penge for at betale for tjenesten. Her er der blandt andet tale om annoncer. I servicevilkårene står der klart og tydeligt, at når du anvender tjenesten, accepterer du at modtage nyhedsbreve og annoncer via e-mail. Privitize tillader også tredjeparts annonceservere eller reklamenetværk at vise annoncer i Privitize VPN. Desuden er du tvunget til at få andre værktøjslinjer, som f. eks Babylon, Turbo tuning og optimeringsværktøj eller andet, når du downloader og installerer Privitize VPN. Disse kategoriseres som adware eller browser hijackere og udskifter din standard søgemaskine, startside og ny fane-side til dem, som fremmes af disse programmer.

privitize-2-viruses

Privitize VPN virus bliver som regel downloadet ved en fejltagelse, f. eks i stedet for en torrent eller bundtet med freeware. Når den først er blevet installeret, er det ret svært at fjerne den igen. Selv hvis man afinstallerer den fra Kontrolpanelets Tilføj og Fjern Programmer-liste, bliver de uønskede ændringer ikke fjernet. Hvis du ikke har lyst til at bruge dens tjenester, eller du synes, at de uønskede ændringer er for irriterende, bør du følge Privitize VPN virus fjernelsesvejledningen:

Scan din computer med et lovligt anti-malware værktøj, som er velegnet til fjernelse af adware og browser hijackere. Vi anbefaler Spyhunter. Det vil finde og fjerne Privitize VPN virus og alle andre uønskede applikationer, som er installeret sammen med den.

Tjek Kontrolpanelets Tilføj og Fjern Programmer-liste for eventuelt andet, der har forbindelse til Privitize VPN, Babylon eller andre ukendte poster, der er blevet installeret for nyligt. Fjern dem.

Kontrollér, at der ikke er flere værktøjslinjer tilbage, der forårsager omdirigeringer og viser annoncer:

I internet Explorer: Klik på ”Værktøjer” (eller tandhjulsikonet i Internet Explorer 9), -> ”Administrér Tilføjelser”. Hvis du bemærker nogle ukendte poster, såsom Privitize VPN eller Babylon, skal du deaktivere dem.

I Google Chrome: Klik på skruenøgleikonet eller ikonet med de tre linjer øverst til højre på skærmen; klik på ”Flere værktøjer” -> ”Udvidelser”. Hvis du bemærker nogle udvidelser, der har relation til Privitize VPN eller Babylon, klik på skraldespandsikonet ved siden af dem.

I Mozilla Firefox: Klik på ”Værktøjer” -> ”Tilføjelser” -> ”Udvidelser”. Hvis du bemærker nogle udvidelser, der har relation til Privitize VPN eller Babylon, skal du deaktivere dem.

Du skal sørge for at indstille din startside, standard søgemaskine og ny fane-side til dem, som du altid bruger.

Du anbefales at køre en fuld systemscanning endnu en gang, så du kan være fuldstændig sikker på, at der ikke er flere trusler tilbage. Vær opmærksom på, at hvis du har klikket på bare én af de annoncer, som er blevet vist, kan det have inficeret din computer med virusser, idet nogle af annoncerne kan være ondsindede og lede hen til websider, der indeholder malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Privitize Vpn Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-privitize-vpn-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *