Protective Antivirus 2015 - Hvordan fjernes det?

Protective Antivirus 2015

Protective Antivirus 2015 er et rogue antivirus program, som benytter trojanske virusser til at trænge ind i systemet og skræmme computerbrugerne til at tro, at deres systemer er i fare. Sandheden er, at dette program ikke engang kan afgøre om din computer er beskyttet eller ej, for slet ikke at tale om at fjerne infektioner. Det er en falsk applikation, der kun er ude på at få fat i dine penge ved at sælge et ubrugeligt program.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne Protective Antivirus 2015 fra dit system, hvis du har bemærket, at det arbejder i din computer. Kør en fuld systemscanning med et anti-malware program, for eksempel Spyhunter, StopZilla eller andet pålideligt sikkerhedsværktøj.

Om Protective Antivirus 2015

Når Protective Antivirus 2015 først er inde i systemet, starter det en systemscanning og foregiver at lede efter infektioner i din computer. Desværre kan det ikke finde noget som helst, så det leverer falske scanningsresultater, og fremkommer som regel med en liste indeholdende filer, som er legitime eller ikke-eksisterende trusler. Det advarer om, at hvis du ikke fjerner dem omgående, kan det få alvorlige konsekvenser for sikkerheden. For at fuldføre scanningen og fjerne truslerne, foreslår Protective Antivirus 2015, at du køber den fulde version.

Umiddelbart skulle betalingen af $129.99 løse det hele, men sådan er det slet ikke. Hvis du betaler, vil du blot miste dine penge, og Protective Antivirus 2015 vil fortsætte med at genere dig. Udover den falske scanner vil du hele tiden modtage diverse advarsels- og sikkerhedsnotifikationer, som hævder, at dit system er i fare, f. eks:

Sikkerhedsadvarsel

Der er fundet et malware program.

Klik her for at beskytte din computer.

Du er nødt til at fjerne Protective Antivirus 2015 fra din computer, så snart du bemærker programmets første punkter. Du skal ikke lade cyber kriminelle narre dig og få dig til at købe noget ubrugeligt. Det er et falsk antivirus program, som du bør holde dig langt væk fra.

Således distribueres Protective Antivirus 2015

Som vi allerede har været inde på, bliver Protective Antivirus 2015 installeret ved hjælp af trojanske virusser. Det er ikke alle antivirus og antispyware programmer, der er i stand til at beskytte dit system mod dette rogue antivirus. Du skal være yderst forsigtig, når du surfer på internettet og du skal undgå at besøge mistænkelige hjemmesider for at undgå mulige infiltrationer. Du skal ligeledes være forsigtig med spam e-mails og aldrig åbne spam vedhæftninger.

Hvis din computer allerede er ramt, skal du køre en fuld systemscanning med et anti-malware program, for at fjerne Protective Antivirus 2015 hurtigst muligt. Du skal huske at opgradere dit anti-malware værktøj til den seneste version, før du kører en systemscanning.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Protective Antivirus 2015, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *