Qone8 Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Searches.Qone8.com virus
 

Qone8 virus er en browser hijacker (kaprer), der bliver føjet til browsere, mens du installerer nogle gratis applikationer fra internettet. Programmet kan være blandet sammen med forskellige video players, PDF creators og lignende programmer. Når programmet først er inde i dit computersystem, ændrer den dine browserindstillinger, hvilket derefter forårsager, at din startside og standardsøgeudbyder bliver erstattet med Qone8.com.

Vi anser Qone8 for at være halvskadelig, grundet den måde hvorpå den spredes. Ret ofte får du denne infektion ved at downloade gratis og lovligt software fra halvfalske download sider, der ompakker software eller stiller inficerede downloadprogrammer til rådighed. Disse downloadprogrammer installerer dårligt software sammen med det, du gerne ville have. Typisk er det en søgningshijacker lige som Qone8 og en slags irriterende registreringsdatabase cleaner.

Qone8 føjes som regel til Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Det kan berøre en af disse browsere eller alle på samme tid. Når programmet først er inde i computersystemet, vil det forårsage mange omdirigeringer hver gang du søger på internettet. Selvom Qone8.com ligner en normal søgeudbyder, så vil du se, når du bruger den til at foretage en søgning, at søgeværktøjet frembringer en liste med mange sponsorerede links i dine søgeresultater.

For det første er det meget irriterende, at disse ændringer sker uden din tilladelse. For det andet er din søgeoplevelse ikke længere lige ud ad landevejen, på grund af de mange forstyrrelser i din søgning. Vigtigst er det dog at vide, at Qone8 virus kan omdirigere dig til forskellige farlige websider, fyldt med malware og lignende infektioner, og det kan opspore dine søgevaner og krænke dit privatliv.

Det anbefalet på det kraftigste at fjerne Qone8 virus fra dit system, lige så snart du bemærker ændringer i din browser. Gå til Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstallér program” i programområdet. Se efter alt, der har relation til Qone8 virus på programlisten og klik på Afinstallér/Udskift knappen ved siden af det. Du er nok nødt til at fjerne andre applikationer, der forhindrer ændringer af søgemaskinen i din browser. I de fleste tilfælde er Spyhunter i stand til at identificere dem. Derefter er du nødt til at nulstille indstillingerne af Qone8’s søgemaskine i din browser. Afhængig af hvilken browser du bruger, følg instrukserne herunder:

For IE:

 • Åbn IE og gå til ”Værktøjslinjer” → ”Administrer Add-ons”.
 • Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstallér alt, der har relation til Qone8 fra listen.
 • Vælg ”Søgeudbydere” →  vælg den søgemaskine, du brugte før og gør den til din standardsøgeudbyder. Vælg tillige ”Websøgning”, klik på ”Inaktivér forslag”, for at inaktivere det.
 • Gå til ”Værktøjsliner” → ”Internet valgmuligheder” og vælg ”Generelt” fanen. Klik på ”Brug standard” eller indtast dit eget websidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK”, for at gemme ændringerne.

For Mozilla Firefox:

 • Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjslinjer” → ”Add-ons”.
 • Vælg ”Udvidelser” →  Qone8 og klik på ”Afinstallér”.
 • Gå til ”Værktøjslinjer” →  ”Valgmuligheder”. Nulstil til sidst starthjemmesiden eller udskift den til google.com
 • Indtast “about:config” i URL feltet. Dette vil åbne indstillingssiden.
 • Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 • Skriv “browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 • Skriv “browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 • Søg efter ‘browser.newtab.url’. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

For Google Chrome:

 • Klik på ikonet ” Brugerdefinér og kontrollér Google Chrome”, vælg ”Valgmuligheder”.
 • Vælg ”Basale Valgmuligheder” og udskift Google Chrome hjemmesiden med google.com eller enhver anden browser og klik derefter på ” Administrer søgemaskine..” knappen.
 • Vælg ”Google” og gør den til din standardsøgemaskine.
 • Fjern Qone8 fra listen.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Qone8 virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Qone8 Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Qone8 virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 2, 2014 06:46, juli 2, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *