Qvo6 Virus - Hvordan fjernes det?

Qvo6 Virus er en browser hijacker, der som regel trænger ind i computersystemet sammen med andet software. Værktøjslinjen er bundtet med freewareprogrammer, og den bliver automatisk downloadet og installeret, hvis brugerne ikke fjerner de afkrydsede felter i en brugerdefineret installation. I nogle tilfælde kan en Qvo6-infektion også skyldes pc-parasitter, der af sig selv installerer forskellige halv-lovlige programmer. Når programmet først er inde i systemet, udskifter det indstillingerne i alle populære browsere – Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Qvo6.com bliver din startside, og den tvinger dig til at bruge dens søgemaskine. Selvom den typisk bruger en af de store søgemaskiner (Yahoo, Google, Bing), så er søgeresultaterne, som denne søgemaskine viser, ikke altid de samme som dem, de velkendte søgemaskiner viser. For at tjene penge viser udviklerne af Qvo6-værktøjslinjen reklamewebsider sammenblandet med de rigtige resultater, og den adskiller dem slet ikke på nogen måde. Således kan du komme til at klikke på et link, som udviklerne af værktøjslinjen reklamerer for, og du vil på den måde hjælpe dem med at tjene penge. Et andet problem med dette program er, at det trænger ind i computersystemet på en urimelig måde. Men du kan undgå at downloade Qvo6 Virus, hvis du er opmærksom, når du installerer andre programmer. Du skal altid vælge en brugerdefineret installation og fravælge alle indstillinger, der installerer ukendte applikationer.

Det værste ved Qvo6 Virus er, at den viser tonsvis af annoncer, og hvis du klikker på et inficeret link, kan du ende med at få en malwareinfektion ind på din computer. Endvidere kan de links, der fremmes af denne søgemaskine, omdirigere dig til websider, som kan være kompromitteret. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du fjerner Qvo6 Virus fra din computer, så snart du opdager den.

Qvo6-værktøjslinjen, årsagen til omdirigeringerne, er lavet af Magic Forever Technology Limited, eller således hævdes det. Men der er imidlertid ingen adresse til det selskab, og det er åbenlyst, at udviklerne af virussen forsøger at tjene ved at tvangsinstallere værktøjslinjen. Selve domænet blev registreret et par dage før, at kapringen begyndte, d. 4. marts 2013. Selve hjemmesiden reklamerer for adskillige websider.

For at fjerne Qvo6 virus, skal du først afinstallere hele programmet, som er skyld i indstillingsændringerne og kapringen. Åbn Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstallér Program” i Programområdet. Led efter alt på listen, der har tilknytning til Qvo6, og klik på Afinstallér/Udskift ved siden af det. Du er måske nødt til at afinstallere andre applikationer, som forhindrer ændringer i søgemaskinen i din browser. Spyhunter er i stand til at finde dem i de fleste tilfælde. Derefter skal du nulstille indstillingerne for Qvo6 søgemaskinen i din browser. Følg vejledningen herunder, alt efter hvilken browser du bruger.

I IE:

 1. Åbn IE og gå til ”Værktøjer” → ”Administrer Tilføjelser”.
 2. Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har forbindelse til Qvo6.
 3. Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før, og gør den til din standard søgeudbyder. Endvidere kan du vælge ”Web Søgning”, klik ”Deaktiver forslag” for at deaktivere det.
 4. Gå til ”Værktøjer” → ”Internet Indstillinger” og vælg ”Generelt/Søg”. Klik ”Brug standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK” for at gemme ændringerne.

I Mozilla Firefox:

 1. Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjer” → ”Tilføjelser”.
 2. Vælg ”Udvidelser” → Qvo6 og klik ”Afinstaller”.
 3. Gå til ”Værktøjer” → ”Indstillinger”. Nulstil opstartssiden eller redigér den til google.com.
 4. Indtast ”about:config” på adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
 5. Skriv ”Keyword.url” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 7. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
 8. Søg efter ’browser.newtab.url’. Højreklik og nulstil. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 • Klik på ikonet ”Tilpas og kontroller Google Chrome”, vælg ”Indstillinger”.
 • Vælg ”Søg ”-indstillingen og udskift Google Chrome startsiden med google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner”
 • Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

Slet Qvo6 fra listen.

Til slut skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter. Og husk at opgradere det til den nyeste version, inden du udfører systemscanningen.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Qvo6 Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-qvo6-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *