RegClean Pro - Hvordan fjernes det?

RegClean Pro

RegClean Pro er et registreringsdatabase optimeringsprogram fra Sys Tweak. Det er et gammelt og lovligt selskab, imidlertid har vi problemer med den måde hvorpå denne registreringsdatabase cleaner bliver fordelt og fremmet. RegClean Pro’s reklameringsmetoder ligner nogle gange dem af falske produkter, dog er årsagen til det sandsynligvis partnerne af Sys Tweak og ikke selve selskabet.

RegClean Pro bliver installeret sammen med softwaresammenblandinger, der selv er malware. Vi har set det blive fordelt med hijackers og endda Trojaner, forklædt som ”film” downloadprogrammer, der ”fejler” efter at have installeret alle tilbud. Dette er en ulovlig promoveringstaktik. Mens man i de fleste tilfælde kan nægte tilbud, er afvisningsknappen ikke åbenlys og kan nogle gange være gemt. Det er derfor ikke overraskende, at mange PC brugere tror, at RegClean Pro installerer sig selv.

Tillige kan RegClean Pro installere andre programmer fra Sys Tweak uden din bekræftelse. Jeg var sikker på, at dette ikke var muligt, men mine undersøgelser har vist, at hvis RegClean Pro bliver installeret fra en sammenblanding, er der ingen bekræftelse til at installere Advanced System Protector – deres malware cleaner. Hvilken til gengæld opdager dele af den originale sammenblanding og tager penge for at fjerne en del af deres originale installation.

Opdatering (2014). Selvom RegClean Pro afinstallerer normalt, tilbyder den 2 Afinstallér knapper. Den største vil installere ekstra Sys Tweak bloatware (der indeholder software, som reklamerer for deres support). Derfor skal man passe på, når man afinstallerer denne uønskede applikation.

For øjeblikket foreslår jeg, at du ikke bruger RegClean Pro, især hvis du ikke har installeret det selv fra den originale webside. Og du bør skanne din PC med anti-malware programmer, for at opspore og fjerne mulige Trojaner, der fordeler denne PUP. Malwarebytes, Spyhunter, hitman skulle kunne hjælpe dig med det.

Tillige er der mange parasitter med lignende navn som RegClean Pro, for eksempel RegClean 2008. Disse parasitter viser mange falske registreringsdatabase fejl og tvinger dig til at købe den fulde version. Disse programmer bør straks fjernes.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Regclean Pro, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel RegClean Pro fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-regclean

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *