RevContent - Hvordan fjernes det?

RevContent er en halvlegal service, der første gang blev introduceret i 2013. Man skal ikke behandle den som en malware-infektion eller virus, for den kommer fra et lovligt selskab. Vores bekymring er dog fokuseret på den opfattelse, at materialet, som er ”sponsoreret af RevContent”, tilhører kassen med fabrikerede artikler, nyheder og tjenester. Eftersom nogle af annoncørerne, som har forbindelse med RevContent, kan have til hensigt at begå annoncesvindel, skal du være opmærksom på, hvad du helt nøjagtigt kan blive udsat for på de websider du besøger.

Opdatering af RevContent service

Man skal være forsigtig med RevContent. Selvom selve netværket har vundet priser og med hensyn til rækkevidde er blevet et af de største netværk, der anbefaler materiale, så er dets annoncemodul blevet udnyttet til distribution af falske nyheder og andet forstyrrende materiale (Yahoo). Det er ikke overraskende, at der blandt de 250 milliarder anbefalinger, der udgives på internettet hver måned, er nogle rådne æg imellem.


Revcontent.com

Det ser ud til, at RevContent i juni tog initiativ til at lave om på sin service. Og det forventes, at der vil komme et ekstra lag troværdighed på grund af den ekstra indsats, servicen vil tage i brug for at bekæmpe konceptet med falske nyheder (Martechtoday). Folk vil nu få chance for at anmelde materiale ved at markere det som ”falske nyheder”. Endvidere har denne anbefalingsserver planer om at udpege troværdige tredjeparter såsom Snopes.com, som kan godtgøre ægtheden af det overførte materiale. Andre lignende netværk har også brændt fingrene på konceptet falske nyheder. Taboola er en af RevContents konkurrenter, og hvis en af disse platforme ville foretage flere sikkerhedsforanstaltninger, ville det være til stor fordel.

Denne reklameplatform har fastsat en masse regler for det sponsorerede materiale, såsom at den nægter at reklamere for materiale, der indeholder falske dokumenter, børnepornografi, ulovlige medikamenter, lovlige eller syntetiske stoffer, urtelægemidler, hade-annoncer, der er rettet imod en bestemt person eller organisation osv. Du har muligvis allerede stødt på annoncer, som RevContent støtter på forskellige websider og blogs. Og du vil uden tvivl bemærke, at deres indhold kan være underligt, stødende og vise billeder, der nærmest ligner voksenorienteret materiale.

På trods af at det er et respektabelt selskab, skal du ikke straks gå ud fra, at tjenesterne, varerne og artikler, det kommer med, er 100% sikre og korrekte. Selskabets partnere kan have til hensigt at modtage en så stor indkomst som muligt, og for at kunne være i stand til det vil de udnytte denne reklameplatform.

RevContent er blevet kritiseret for at tillade, at der bliver vist vildledende og forstyrrende annoncer. Selvom selskabet klart har nogle positive funktioner og har vundet priser for sin praksis, kan man ikke altid have tillid til det materiale, det reklamerer for. Som vi allerede har nævnt, så kan servicen indlemme salgsfremmende indhold, som helt klart er falsk, og den har hovedsageligt til formål at tjene penge for visse annoncører.


RevContent ads

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om RevContents specifikke funktioner. Og skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at skrive dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem alle.

Om RevContent adware

RevContent præsenteres som en nyttig applikation, der vil foreslå dig software eller materiale, som har relevans for dine interesser. Men funktionaliteten ved dette program er højst tvivlsom, og det har nogle store ulemper. Den første er annoncerne. Når RevContent først er inde i systemet, vil den oversvømme alle dine webbrowsere med forskellige annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer i din webbrowser.

Annoncerne, der vises af RevContent, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal endelig ikke falde for det trick, for de annoncer er for det meste falske, og er kun ude på at få dig til at klikke på dem. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en af de annoncer, der vises af RevContent, vil du omgående blive omdirigeret til andre websider, der muligvis tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Så når det er sagt, hvis du beholder RevContent installeret på din computer, vil forskellige it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din webbrowser hver dag, og det er meget farligt.

Således distribueres RevContent adware

Din computer kan blive inficeret med RevContent adware, hvis du downloader og installerer gratis software fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en media player eller PDF-generator, er der risiko for, at RevContent bliver downloadet ved siden af og installeret bag din ryg. Hvis du gerne vil undgå det, skal du ikke downloade software fra upålidelige websider, og du skal altid være yderst opmærksom på installationsprocessen for freeware.

RevContent kan hemmeligt snige sig ind i din computer og vise forskellige annoncer i dine webbrowsere. Det er grunden til, at det kaldes for adware. Det er er ikke særlig farligt, så længe du ikke klikker på nogen af de annoncer, der vises af RevContent. Men det kan være nemmere sagt end gjort, eftersom de pågældende annoncer næsten fylder hele skærmen, og du kan således komme til det ved en fejltagelse. Så hvis du gerne vil undgå eventuelle it-sikkerhedsproblemer, skal du fjerne dette malware.

Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal fjerne det, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel forsyner vi dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du enten manuelt eller automatisk fjerner RevContent fra din computer, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage, installere det og køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle omgående kunne finde og fjerne virussen, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malwareprogram, kan du som sagt også slippe af med RevContent manuelt. For at hjælpe dig gennem denne komplicerede proces, har vi udviklet en trin-for-trin RevContent manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle være i stand til at fjerne RevContent på egen hånd.

Manuel fjernelse af RevContent Ads

Sådan fjernes RevContent ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom RevContent installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til RevContent
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af RevContent fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med RevContent samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RevContent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse RevContent fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner RevContent. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af RevContent eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RevContent, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse RevContent fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med RevContent samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RevContent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man RevContent fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse RevContent fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på RevContent. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RevContent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel RevContent fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-revcontent

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *