RightDeals - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

RightDeals annoncer kan dukke op i din browser, hvis din computer er inficeret med denne adware. Den er også kategoriseret som et PUP (potentielt uønsket program) og du bør bestemt ikke have den i dit system. RightDeals er en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Selvom udviklerne af dette program lover, at det er et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, ved at levere forskellige kuponer, annoncer og tilbud, når du handler online, er det ikke helt sandt. For det første bør du vide, at alle de tilbud og kuponer kommer fra tredjeparterne og er falske. Det er ikke nogen hemmelighed, at RightDeals annoncerende netværk er vidt brugt af cyberkriminelle – hackere og svindlere. De reklamerer for deres produkter og/eller tjenester via dette netværk. Det er grunden til, at du aldrig skal klikke på de annoncer, som leveres af RightDeals. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, og det kan resultere i, at din computer bliver inficeret eller at du bliver fuppet. Der er absolut ingen grund til at beholde denne applikation på din computer, da der ikke er nogen fordele ved den, kun problemer. Den vil også indsamle dine personlige oplysninger. Den slags data, såsom søgehistorik, mest besøgte sider, søgeforespørgsler eller IP adresse vil blive samlet sammen og videregivet til de førnævnte tredjeparter. De bruger som regel oplysningerne til at tilpasse deres annoncer i henhold til dem og på den måde gøre deres popups mere relevante for din søgehistorik. RightDeals tjener penge på at udvikle nettrafik og finde kundeemner, så dens ejeres primære formål er at få dig til at klikke på de annoncer. Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret med denne skadelige applikation, skal du ikke vente længere, men omgående gøre noget ved sagen og fjerne den.

 RightDeals

RightDeals distribueres ved at bruge de samme metoder som anden lignende adware – ved at følge med freeware. Hvis du downloader noget gratis software fra en mistænkelig hjemmeside, er der risiko for, at RightDeals følger med. For at undgå at installere dette uønskede stykke software, bør du være meget forsigtig, når du tilføjer freeware. Du skal ikke springe noget trin over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”accepter” hele tiden uden at læse det hele) og vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde (på den måde vil du være i stand til at se alle valgmuligheder). Hvis du lægger mærke til noget software, der bliver installeret ved siden af – så se nærmere på det, da det muligvis kan være en adware. Dette burde være nok til at beskytte dig selv og din computer fra lignende uønskede applikationer. Hvis det er for sent med dette råd og din computer allerede er inficeret, anbefaler vi at skanne din PC med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne RightDeals automatisk og ligeledes beskytte din computer fra mulige trusler fremover. Hvis du imidlertid foretrækker at gøre dette manuelt, kan du følge vores trin-for-trin RightDeals fjernelsesguide nedenfor.

Sådan slipper du af med RightDeals

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne RightDeals’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter RightDeals og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af RightDeals fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til RightDeals og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af RightDeals fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til RightDeals og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af RightDeals fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner RightDeals. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til RightDeals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom RightDeals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
september 5, 2014 06:52, september 5, 2014 06:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *