RockResult - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

RockResult sniger sig ind på computeren uden brugerens viden og tilladelse. Hvis du gerne vil søge på internettet uden forstyrrelser og irriterende annoncer på din skærm, er denne applikation bestemt ikke noget for dig. Som du nok har gættet, så er RockResult endnu en adware, som du ikke bør beholde på din computer. Den står også opført som et PUP (potentielt uønsket program), på grund af flere skadelige aktiviteter, den udfører. Hvis du har den mindste mistanke om, at RockResult er infiltreret i dit operative system, kan du kontrollere det ganske nemt. Du skal blot gå til Programfiler i din harddisk og se efter en mappe kaldet ”RockResult”. Hvis du finder denne mappe, betyder det, at dit system virkelig er inficeret, og du bør tage de fornødne foranstaltninger og fjerne den. Udviklerne af denne ondsindede applikation lover, at den vil forbedre din søgeoplevelse og hjælpe dig med at udføre en mere effektiv netsøgning, men det er rent faktisk ikke sandt. I stedet for at hjælpe dig med din netsøgning, vil du få leveret tonsvis af annoncer i din netbrowser i alle mulige udformninger, såsom popups, popunders, in-text (i tekst) og bannerannoncer. Det er værd at nævne, at alle disse annoncer kommer fra tredjeparterne, og for det meste er de ondsindede. Derfor bør du ikke klikke på dem, da det kan give dig alvorlige sikkerhedsmæssige problemer. Denne applikation virker som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Dette værktøj vil bestemt opspore din aktivitet online – søgeforespørgsler, søgehistorik, IP adresse og mest besøgte sider. De oplysninger bliver videregivet til de førnævnte tredjeparter, og de tilpasser deres annoncer i henhold til oplysningerne. Det gør dem mere relevante for dine søgevaner og dermed mere interessante i dine øjne.

RockResult kan blive installeret i din computer bag din ryg. Grunden til det er, at den distribueres ved at følge med andre gratis programmer. Det betyder, at installationen af freebies kan være en farlig proces. Du kan gøre den mindre farlig, hvis du er mere opmærksom og forsigtig. Spring ikke noget trin over og læs alt omhyggeligt. Du bør også vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde og se efter gemte afkrydsningsfelter. Du skal ikke acceptere installationen af ekstra software eller værktøjslinjer, hvis du ikke kender dem. Hvis din computer allerede er inficeret, skal du med det samme afinstallere RockResult. Du kan gøre det ved at skanne dit system med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil løse problemet automatisk. Hvis du foretrækker en manuel løsning på problemet, skal du blot følge vores trin-for-trin RockResult fjernelsesguide.

Sådan slipper du af med RockResult

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne RockResults hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter RockResult og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af RockResult fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til RockResult og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af RockResult fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til RockResult og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af RockResult fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner RockResult. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til RockResult

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom RockResult, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

RockResult skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 3, 2014 10:37, september 3, 2014 10:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *