Safe PC Cleaner - Hvordan fjernes det?

Safe PC Cleaner synes at være et godt stykke software, der skulle hjælpe dig med at administrere dine filer, rense dine hard drives og på flere måder forbedre din PCs ydeevne. Virkeligheden er dog en lidt anden. Det er et falsk system optimeringsværktøj, der ikke vil rense din computer men stik modsat forårsage nogle problemer. Til sidst vil du være nødt til at bruge andre, mere pålidelige anti-malware applikationer, for at fjerne det fra dit system og eliminere skaden, der blev forårsaget af Safe PC Cleaner. Denne skadelige applikation kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program), fordi det prøver at overbevise brugerne til at betale for opgraderinger, der vil forbedre computerens ydeevne. Du skal ikke betale penge for denne svindel PC cleaner, da den ikke vil løse nogen problemer eller forbedre din computer.

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/09/Save-PC-CLeaner.jpg
Save PC CLeaner

Safe PC Cleaner distribueres på samme måde som det meste adware. Hvis du ikke husker at have installeret det, så er det helt i orden. Grunden til det er, at det distribueres bundtet med andet gratis software. Hvis du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en hjemmeside, som virker mistænkelig, er der en chance for, at Safe PC Cleaner bliver tilføjet sammen med det. Hvis du gerne vil undgå, at denne skadelige applikation bliver installeret på din computer, skal du være yderst forsigtig under installationen af diverse gratis software, der downloades fra hjemmesider med et tvivlsomt ry. Du skal ikke springe noget trin over og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at alle tilgængelige valgmuligheder. Det vil også være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, du ikke kender, bliver installeret sammen med det andet, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være Safe PC eller et andet PUP (potentielt uønsket program).

Når det først er installeret, vil Safe PC Cleaner foretage ændringer i din computers indstillinger. De indstillinger har til hensigt at tillade, at Safe PC Cleaner automatisk starter hver gang din maskine starter, og blokere de fleste legitime anti-malware og anti-virus programmer. Desuden vil applikationen genere dig med falske fejl- og infektionsmeddelelser. Den foregiver at skanne dit system og finde diverse trusler. For at fjerne dem, vi du blive bedt om at betale for premium versionen af programmet. Det skal du imidlertid ikke gøre, da der for det meste ikke er nogen infektion, og du bliver kun narret til at betale for ingenting. Selvom du betaler for ”opgraderingen”, vil du ikke modtage nogen opgradering og du vil stadig ikke være i stand til at fjerne infektionerne.

Denne applikation er som regel beskyttet mod at kunne blive afinstalleret, så derfor skal du starte dit system i Fejlsikret tilstand, og først derefter fjerne parasitten. Hvis du imidlertid ikke er en erfaren computerbruger med stor IT viden, rådes du til at benytte et automatisk rogue fjernelsesværktøj, såsom Reimage, Spyhunter. Du er velkommen til at følge vores vejledning til, hvordan man fjerner Safe PC Cleaner rogue cleaner nedenfor.

Sådan fjernes Safe PC Cleaner rogue program

  1. Start din computer i Fejlsikret Tilstand. Du vil finde instrukser til, hvordan det gøres, her: https://www.2-viruses.com/how-to-reboot-windows-into-safe-mode
  2. Download et pålideligt anti-malware program, såsom as Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes.
  3. Skan din computer med det og fjern Safe PC Cleaner fra din PC. Tjek ligeledes efter andet malware, da denne rogue applikation kan infiltrere nogle uønskede programmer i din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safe Pc Cleaner, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-safe-pc-cleaner

Removal guides in other languages

4 responses to “Safe PC Cleaner

  1. jeg fortryder køb af PC Cleaner jeg har ikke råd til det jeg får kun folkepension

  2. Man bliver snydt de skriver at programmet er gratis men når man så har installeret det og kørt en skanning og der fremkommer fejl ja så kan man betale for at få de fejl fjernet Det er alt for dyr hvorfor får man ikke fjernet de fejl og så kan man se om man syntes om programmet og om det har nogen virkning fremover og så kan man købe programmet

    1. Vær opmærksom på, at du ikke er tvunget til at betale – det er en fri vilje til at vælge om du foretrækker præmieydelser eller ej. Vi sælger ikke nogen produkter her – vi anbefaler kun værktøjer, som kan være nyttige i visse situationer for vores brugere. Hvis du ikke føler at købe en premiumversion af software, der fjerner en virus fra din computer, er det værd, kan du altid bruge vores vejledningsvejledning og gøre det selv

  3. Er der ikke nogen som holder øje med den slags svindel? Der må da sidde mennesker bag programmerne som må bøde for at sende sådan noget på markedet, det må da være kriminelt.
    Man går helt i8 panik når der skrives at man har fået alvorlige virus og da jeg ikke er den store PC nørd har jeg ikke styr på at fjerne den igen, jeg kan desværre huske at jeg har oplevet det en gang før, dog så lang tid siden at jeg igen gik i panik og lod den instalere, jeg kan ikke huske hvordan jeg fjernede den sidste gang, heldigvis har jeg ikke betalt for noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *