SaferSurf Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SaferSurf kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program) af to årsager. Når dette adware er blevet installeret, viser det tonsvis af annoncer i brugerens browsere og indsamler personlige data. Annoncerne fremkommer i forskellige former, såsom generende pop-ups, i-tekst annoncer, understregede søgeord, bannerreklamer og søgeannoncer. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du sandsynligvis blive omdirigeret til en inficeret webside, og det kan give dig endnu flere problemer. Alle annoncer, der leveres af dette adware, kaldes som regel for ”Ads by SaferSurf”, ”Powered by SaferSurf” eller ”SaferSurf Deals”. Hvis du bemærker den slags annoncer i din browser, er det et tegn på, at din computer er inficeret med SaferSurf adware.

Ejerne af SaferSurf hævder, at det er en brugbar applikation, som gør forældre i stand til at beskytte deres børn mod uønsket materiale, såsom såkaldte websider for voksne og andre skadelige sider. Desværre passer det ikke. Denne applikation vil hverken beskytte dig eller dine børn mod skadelige indhold, men den vil skade din pc. Derfor skal du straks fjerne SaferSurf fra din computer.

Dette adware distribueres sammen med gratis software, som man kan finde på internettet. Men hvis du har besluttet dig for at downloade og installere et program fra en mistænkelig webside, skal du være meget forsigtig i løbet af installationsprocessen. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation.

Hvis du gerne vil slippe af med SaferSurf, anbefaler vi, at du scanner din pc med et anti-spyware værktøj, såsom Spyhunter eller Reimage, og det vil automatisk afinstallere dette adware. Hvis du gerne vil gøre det manuelt, kan du bare følge vejledningen nedenfor.

Sådan fjerner man SaferSurf Ads’ primære komponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Åbn Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 klik på Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SaferSurf og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg, at du fjerner Yontoo, Webcake samt alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Reimage kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SaferSurf Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem, og fjern alt, der har relation til SaferSurf samt elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af SaferSurf Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL-feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til SaferSurf samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: åbn Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Klik Nulstil Firefox.

Fjernelse af SaferSurf Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url-feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner SaferSurf. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL-feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, Reimage) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til SaferSurf Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SaferSurf Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 15, 2016 07:36, august 15, 2016 07:36
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *