ScanGuard - Hvordan fjernes det?

Hvad er ScanGuard? Ifølge de overdrevent stolte udviklere er der tale om det bedste antivirus og tune-up-værktøj på markedet. Det skulle efter sigende have branchens førende funktioner. Programmet fungerer f. eks som et antivirus, hvilket betyder, at det vil spore malware-infektioner. Og det skulle også kunne fjerne dublet-filer samt andet indhold, der simpelthen fylder. Derudover har sikkerhedsprogrammet ScanGuard tilsyneladende en lang række andre funktioner, og overraskende nok, så er denne applikation helt gratis. Men vi tvivler på, at sådan et tilsyneladende effektivt program tilbydes uden omkostninger.

Og vi har fuldstændig ret: ScanGuard er ikke et pålideligt værktøj. Mange brugere, som har udforsket dets funktioner, har forklaret, at programmet kun var ude efter deres penge samt oplysninger om deres e-mailkonto. Ifølge deres forklaringer viser sikkerhedsværktøjet falske positiver for malware og prøver hårdnakket på at overbevise brugerne om at købe et andet program eller den fulde version af ScanGuard. Det er ikke første gang, vi støder på den slags programmer. Diverse organisatorer og falske programmer såsom PCBooster er altid i omløb og prøver på at overbevise brugerne om, at de har brug for det.

ScanGuard lokker kort sagt folk med et tilsyneladende pålideligt sikkerhedsprodukt, men det er kun svindel, og vi råder dig på det kraftigste til at lade være med at downloade og installere dette produkt fra SS Protect Ltd. De fleste af de produkter, som denne virksomhed udvikler, betegnes som usikre og upålidelige.

ScanGuard funktioner, skade og fjernelse:

Lovede funktioner

 • Antivirus beskyttelse
 • Hjælpefunktioner, som skulle kunne give plads på disken
 • Gratis

Mulige konsekvenser

 • Store, uautoriserede ændringer og forvirrende gebyrer
 • Den ramte computer bliver langsommere
 • Problemer, angivet af ScanGuard, som er falske

Klassificering

 • Svindel
 • Scareware
 • PUP
 • Falsk antivirusprogram

Fjern ScanGuard

 • Afinstaller ScanGuard manuelt
 • Scan for PUP’er (Spyhunter (PC), Combo Cleaner (Mac))
 • Annuller abonnement
 • Overvåg dit kreditkort med hensyn til uautoriserede opkrævninger

Modstå tilbud om at installere ScanGuard-programmet

Selvom det er svindel, så blev det ikke tildelt denne kategori med det samme. Eksperter havde brug for noget tid samt tilbagemeldinger fra brugere, for at de kunne afgøre, om ScanGuard-applikationen er pålidelig eller tvivlsom. Men denne proces tog imidlertid ikke lang tid, for det ser ud til, at internettet er fyldt med negative anmeldelser fra tidligere brugere, som blev narret til at downloade ScanGuard-programmet. Mange af dem har fortalt, at de frivilligt installerede applikationen, fordi funktionerne faldt i deres smag. Men de fandt dog hurtigt ud af, at dette sikkerhedsværktøj kun er gratis i første omgang: så snart man begynder at benytte funktionerne, vil man konstant blive opfordret at downloade den fulde version af programmet for at kunne fortsætte.

Derudover viser ScanGuards sikkerhedsscanninger stærkt overdrevne resultater, der antyder, at systemet er inficeret med tusindvis af virusser. En af brugerne, som har prøvet dette værktøj, beskrev en tydelig oplevelse angående dette. Ifølge vedkommendes historie viste ScanGuard advarsler om infektioner, som ikke var til stede i enheden på det tidspunkt. For at bevise denne teori, rensede vedkommende sin enhed for eventuelle potentielle fare, og kørte dernæst en sikkerhedsscanning med ScanGuard. Alligevel fandt applikationen stadig tonsvis af virusser, som tilsyneladende skulle være trængt ind i systemet. Dette vildledende trick er ekstremt populært blandt en række falske sikkerhedsværktøjer. Med en kombination af frygt og intimiderende opførsel prøver de at opnå deres formål. Når en computerbruger er overbevist om, at computerenheden er udsat for tusindvis af virusser, vil vedkommende sandsynligvis købe den fulde version af ScanGuard. Vi kan uden at blikke med øjnene påstå, at den dyre version vil være lige så ubrugelig som den gratis version.

På Microsofts supportfora er der nogle brugere, som endda spørger, om ScanGuard software er lovligt. Det er der flere meninger om – det er enten ubrugeligt og ikke rigtig til nytte for nogen, eller også er det uønsket og skadeligt. Uanset hvad, skal du hverken bruge det eller beholde det på computeren.

Kritik fra brugere viser også, at der faktisk reklameres vidt og bredt for dette værktøj, for dets annoncer er til stede på en lang række websider. Der bliver almindeligvis frembragt artikler med interessante overskrifter, og de leder hen til ScanGuard hjemmesiden, som tilbyder dig at installere et sikkerhedsværktøj. Hvis du skulle støde på en annonce for dette værktøj på nogle af de websider, du besøger, så skal du aldrig klikke på dem. Du SKAL IKKE smide penge ud på et skadeligt værktøj som ScanGuard. Du skal faktisk helt holde dig væk fra alle de sikkerhedsværktøjer, som SS Protect Ltd. i tidens løb har frembragt.

Falsk reklame + ScanGuard = Overbevisende løgn

Man kan downloade ScanGuard på den officielle side. Men du skal ikke lade dig lokke af de udsagn og løfter, som websiden kommer med. Dette værktøj kan sætte din sikkerhed over styr, for det tilbyder ikke en ordentlig beskyttelse. Det betyder, at når du bruger dette værktøj, vil du blive udsat for alle mulige former for malware-angreb. Vi kan ikke tro, at du har lyst til at få dit system bragt i fare. Ifølge Onlinethreatalert skal du bestemt ikke købe denne applikation. Selv når du benytter en gratis version af ScanGuard, kan du komme ud for en masse sikkerhedsproblemer, og systemets ydeevne kan blive langsommere.

Du skal aldrig downloade software, som du ikke kender, og som kommer fra udviklere, som du aldrig har hørt om. Hvis du skulle støde på sådan en applikation, skal du tjekke dets ry på internettet. Derudover skal du også være meget opmærksom på installationsprocessen. Kør den i en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du kan være sikker på, at dit valgte program ikke installerer ukendt indhold.

Manuel fjernelse af ScanGuard PUP

Reimage, Spyhunter eller Hitman er lovlige sikkerhedsværktøjer, som tilbyder dig funktioner, der vil beskytte din enhed mod malware. De skulle også kunne spore ScanGuard og fjerne det automatisk. Nedenfor finder du en manuel fjernelsesvejledning.

Sådan fjernes ScanGuard ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ScanGuard installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ScanGuard
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ScanGuard fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Scanguard, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-scanguard

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *